Het antwoord is Simpel | Simpel

Sim Only abonnement voor je Samsung telefoon

Is je Samsung telefoon helemaal afbetaald of heb je zelf een nieuw exemplaar gekocht? En zoek je nu een betaalbaar Sim Only abonnement voor je Samsung? Geniet van de liefde van Simpel! Bij ons heb je al vanaf € 4,00 Sim Only voor je Samsung Galaxy A51, S20, S21, S22 of S23. Wat er allemaal mogelijk is? Ontdek het op deze pagina.

De voordelen van Sim Only voor je Samsung bij Simpel

De beste prijs voor het Sim Only abonnement van je Samsung telefoon? Dat is de liefde van Simpel! Welke voordelen we je in petto hebben?

  • Stabiel en supersnel 5G-internet via het mobiele netwerk van Odido, dat het meest bekroond is. Met bijna 5000 zendmasten heb je overal in Nederland een snelle verbinding. Waar je met je Samsung ook bent.
  • Je abonnement past altijd bij je. Bij Simpel kun je elke maand andere bundels nemen.
  • Sim Only zonder gedoe en onnodige extra’s. Zo heb je de beste prijs voor je abonnement.
  • Welke Samsung je ook hebt, onze Sim Only abonnementen zijn ervoor geschikt!
  • Met het Simpel Plafond weet je zeker dat je nooit onverwachte kosten krijgt. Stel vooraf een maximumbedrag in en wij zorgen dat je hier niet overheen gaat.

Sim Only voor je Samsung Galaxy S23

De Samsung Galaxy S23 uit 2023 is een van de beste telefoons ooit. Supersnel, met een schitterend scherm en ongekende cameramogelijkheden. Heb je de telefoon los gekocht en zoek je een abonnement met lekker lage vaste lasten? Ga voor een goedkoop Sim Only abonnement van Simpel en je houdt per maand lekker veel geld over.

Sim Only voor je Samsung Galaxy S22

De Samsung Galaxy S22 uit 2022 ziet er mooi uit, heeft een extra helder scherm en maakt prachtige foto’s. Zelfs bij weinig licht. Dit maakt het een echte alleskunner. Daar hoort ook een abonnement bij waarmee je alle kanten op kunt. Een Sim Only abonnement voor je Samsung is dan de beste keuze. Zo heb je precies de bundels die je wilt, zonder de hoge prijs van een abonnement met telefoon op afbetaling.

Sim Only voor je Samsung Galaxy S21

De Samsung Galaxy S21 was een van de allerbeste telefoons die in 2021 uitkwam. Ook nu is dit nog een slimme keuze. Hij is flink in prijs gedaald, maar ook voor de komende jaren is dit nog een ijzersterke telefoon.

Sim Only voor je Samsung Galaxy S20

Samsung is de populairste telefoonfabrikant ter wereld. Met een goede reden, want de telefoons hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en gaan lang mee. Dat bewijst ook de Samsung Galaxy S20 uit 2020 wel. Deze Samsung is ideaal voor Sim Only voor je kind. Of je ‘m nu al hebt of nieuw koopt voor een flink verlaagde prijs. Zo is je kind elke maand lekker weinig kwijt aan dienst telefoonabonnement.

Sim Only voor Samsung Galaxy A telefoons

In de Galaxy A lijn brengt Samsung betaalbare telefoons uit met een ‘premium’ uiterlijk en veel cameramogelijkheden. Denk aan budgethelden als de Galaxy A13, Galaxy A22, Galaxy A32, Galaxy A51, Galaxy A52s en Galaxy A53.

Deze telefoons blinken uit met hun mooie ontwerpen en vaak uitstekende camera’s. Ook zijn de displays vaak van topkwaliteit, omdat ze dezelfde schermtechnologie als de duurste exemplaren gebruiken: Amoled. Dit maakt het scherm extra helder en kleurrijk. Vanwege hun lage prijs en perfecte prijs-kwaliteitverhouding zijn ze de ideale Samsung telefoons voor je 4G Sim Only abonnement.

Vanwege hun lage prijs en perfecte prijs-kwaliteitverhouding zijn de bovenstaande modellen de ideale Samsung telefoons voor je Sim Only abonnement. Liever een andere Sim Only telefoon? Er zijn ook iPhone telefoons geschikt voor Sim Only.

Supersnel en betrouwbaar 4G-internet van Odido

Neem je Sim Only voor je Samsung bij Simpel? Dan geniet je altijd van landelijke dekking. Perfect om overal in Nederland te bellen, sms’en en internetten via 4G. We gebruiken het mobiele netwerk van Odido.

Hoeveel data heb je nodig voor je Sim Only abonnement?

In je zoektocht naar een goed Sim Only abonnement voor je Samsung, krijg je te maken met veel keuzes. Hoeveel wil je per maand betalen voor je abonnement? En hoeveel data heb je nodig? Die eerste vraag hebben we het antwoord meteen al op: Simpel heeft de beste prijs. Al vanaf € 4,00 heb je bij ons een Sim Only abonnement met belminuten, sms’jes en data. En wil je meer minuten of data? Ook dan zijn er allerlei bundels waaruit je kunt kiezen. Onderaan de pagina zie je precies welke bundels we op dit moment voor je hebben. Lees hier meer over hoeveel MB je nodig hebt.

Soms hebben we nog mooiere deals dan die hierboven. Hou onze Sim Only aanbiedingen dus zeker in de gaten!

Goedkoopste Sim Only

Voor de beste prijs een Sim Only abonnement op het meest bekroonde netwerk. Dat is waar je bij Simpel op kunt rekenen. Zo zit je goed met goedkoopste Sim Only abonnement voor je Samsung.