Mijn Simpel app

Download gratis de Mijn Simpel-app

Altijd weten hoeveel minuten, smsjes en MBs je nog hebt? Het kan met de Mijn Simpel app. Daarin zie je supersnel je verbruik. En kun je zelf je bundels aanpassen, abonnement verlengen en MB-aanvullers bestellen. Op deze pagina lees je hoe je de Mijn Simpel app downloadt, instelt én wat je er allemaal mee kunt. Lets go! 💪🏿

Je kunt de Mijn Simpel app gratis downloaden voor je iPhone en Android telefoon. Je kunt op zowel de Mijn Simpel app als Mijn Simpel inloggen met hetzelfde account.

  

De Mijn Simpel app voor de eerste keer gebruiken

Je kunt de Mijn Simpel app direct openen als je hem hebt gedownload voor je iPhone of Android telefoon. De eerste keer moet je wat extra stappen nemen, maar daarna is het openen van de app altijd een fluitje van een cent. Daarom lopen we je graag door de stappen als je de app voor de eerste keer opstart.

 • Open de Mijn Simpel app op je iPhone of Android telefoon.
 • Je gaat nu je telefoon registreren. Zo kan niet iemand anders zomaar inloggen op jouw Mijn Simpel account!
 • Vul je telefoonnummer in.
 • Druk op ‘Verzenden’.
 • We sturen je nu een sms’je met daarin een code.
 • Vul de code in op de Mijn Simpel app.
 • Druk op ‘Volgende’.
 • Woehoe! Je telefoon is nu geregistreerd!
 • Je kunt nu inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je ook voor Mijn Simpel gebruikt.
  • Heb je nog geen Mijn Simpel account? No problemo! We sturen je dan door naar een speciale pagina. Wel zo makkelijk. En anders kun je direct een account aanmaken door op de knop hieronder te drukken.
 • Na het inloggen kun je de Mijn Simpel app gebruiken. Yi-haa!

Dit kan de Mijn Simpel app allemaal

Benieuwd wat je allemaal kunt doen met de Mijn Simpel app? We verklappen het alvast: een heleboel! Hieronder ontdek je alle mogelijkheden.

Verbruik inzien

De Mijn Simpel app is de beste manier om snel te zien hoeveel minuten, sms’jes en MB’s je nog hebt voor de rest van je bundelperiode. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Zodra je de app opstart, zie je meteen tegoed en hoelang het duurt voor je nieuwe bundels ingaan.

MB-aanvullers kopen

Zit je krap in de MB’s? Of is je internetbundel zelfs helemaal op? Geen probleem! Je kunt dan een MB-aanvuller kopen via de Mijn Simpel app. Ideaal, want zo blijf je voor een laag tarief internetten. En geloof ons: dat is het meer dan waard. Buiten je bundel kost elke MB € 0,15. Dat loopt snel op.

Plafond instellen

Je kunt ook voorkomen dat je buitenbundelkosten maakt. Dit doe je door het Plafond in te stellen. Dit kost € 0,50 per maand. Je kunt dan een maximum instellen aan extra kosten die je wilt maken. Handig!

Via Via Voordeel delen

De Mijn Simpel app is ook de plek waar je makkelijk je Via Via Voordeel met anderen kunt delen. Dat zit zo: voor elke klant die jij aandraagt, krijgen jij en deze klant € 10 korting op de eerstvolgende factuur. En het leuke is: je kunt dit zo vaak doen als je maar wilt. Hoe meer klanten jij trekt, hoe meer korting je krijgt!

Facturen bekijken

De app geeft je makkelijk en snel inzicht in je facturen. Zo zie je precies waarvoor je elke maand betaalt. Handig als je telefoonrekening een keer hoger dan anders uitvalt.

Simkaart beheren

Met de Mijn Simpel app beheer je alles wat met je simkaart te maken heeft. Je kunt ’m op afstand blokkeren, een nieuwe aanvragen en activeren. Weet je de pincode van je simkaart niet meer? In de Mijn Simpel app staat je pukcode. Die kun je invullen als je je pincode drie keer foutief invult. Na het invullen van je pukcode kun je een nieuwe pincode instellen.

Instellingen aanpassen

Onze app is de ultieme plek om al je instellingen aan te passen. Internet uitzetten? Met een druk op de knop geregeld. Pincode instellen om je voicemail te beveiligen? Doet de app ook in een handomdraai. Verder kun je in de app ook aangeven dat je geen servicenummers (090x) kunt bellen of premium sms-diensten mag gebruiken. Handig als je jezelf niet op kosten wil jagen.

Gegevens wijzigen

In de Mijn Simpel app verander je makkelijk je persoonlijke gegevens. Handig als je gaat verhuizen, want zo verander je makkelijk je adresgegevens. Datzelfde geldt voor je e-mailadres of het telefoonnummer waarop we contact met je kunnen opnemen. Je kunt hier ook aangeven welke berichten je van ons wilt ontvangen en met welk rekeningnummer je ons wilt betalen. Ook is het mogelijk om in de app je gebruikersnaam en wachtwoord te veranderen.

Antwoorden vinden op je vragen

Via de Mijn Simpel app zie je makkelijk en snel veelgestelde vragen. Handig als je ergens niet uitkomt. Het antwoord is slecht een paar drukken op de knop bij je vandaan!

app, downloaden, download, app store, android, google play