Het antwoord is Simpel | Simpel

Sim Only telefoons

Zelf de telefoon kiezen bij je abonnement. Dat is het mooie van Sim Only. Je regelt zelf je smartphone en betaalt alleen voor de bundels die je gebruikt. De keuze voor een telefoon bij je Sim Only abonnement is reuze. Lees snel verder om kennis te maken met de beste Sim Only telefoons!

Wat zijn populaire Sim Only telefoons?

Populaire Sim Only telefoons zijn vaak betaalbaar en verrassend compleet. Dit komt omdat je bij een Sim Only abonnement zelf je telefoon regelt. Koop je die nieuw, dan betaal je die vaak in één keer. Daarom zijn populaire smartphones die je voor Sim Only gebruikt, vaak scherp geprijsd. Er zijn al smartphones voor minder dan € 100 te koop. Voor minder dan € 400 en soms zelfs € 350 kun je een ontzettend complete telefoon kopen. Eentje met een groot scherm, krachtige processor en veel cameramogelijkheden. Een paar van de populairste modellen? Komen ze!

Samsung Galaxy A13

Een goede Sim Only telefoon van Samsung? Dat is de Galaxy A13. Met een scherpe prijs van rond de € 150 is hij heel compleet. Zo heeft hij een groot scherm van 6,6 inch waarmee je in een hoge Full HD+-kwaliteit van 2408 x 1080 pixels video’s kunt kijken. En met de 48-megapixelcamera maak je superscherpe foto’s en video’s. Ook handig: de batterij is enorm (5000 mAh) en gaat makkelijk een dag (of langer) mee.

Xiaomi Redmi Note 11

Ook Xiaomi heeft een goede Sim Only telefoon. Dat is de Xiaomi Redmi Note 11. Hij kost gemiddeld rond de € 175 en heeft een paar andere voordelen dan de Galaxy A13. Zoals standaard 128 GB opslaggeheugen. Genoeg voor al je foto’s en video’s. Ook is zijn hoofdcamera nog beter. Die schiet foto’s in 50 megapixel.

OnePlus Nord CE 2 Lite

Nóg zo’n fijne Sim Only telefoon is de OnePlus Nord CE 2 Lite. Deze heeft een snelle, effectieve Android versie die zorgt dat hij lekker soepel werkt. Ook schakel je dankzij 6 GB werkgeheugen snel van de ene naar de andere app. Je maakt superscherpe foto’s in 64 megapixel en ook selfies schiet deze telefoon als de beste. In 16 megapixel. En dat alles voor een mooie prijs van ongeveer € 200.

iPhone 11

iPhone en Sim Only gaan hand in hand. Want de telefoons van Apple staan er bekend om dat ze extra lang meegaan. Ook kun je rekenen op jarenlang de nieuwste versie van iOS. Zo kreeg de iPhone 8 uit 2017 in 2022 gewoon de update naar iOS 16, toen de nieuwste versie het besturingssysteem. De iPhone 11 uit 2019 is op dit moment misschien wel de beste iPhone voor je Sim Only abonnement. Hij is supersnel, inmiddels flink in prijs gedaald en je kunt nog jaren rekenen op de nieuwste versie van iOS. Een alternatief is de tweede generatie iPhone SE uit 2020. Die is net wat kleiner en nog niets sneller.

Welke telefoons zijn geschikt voor Sim Only?

Je kunt tegenwoordig elke telefoon voor Sim Only gebruiken. Er zijn praktisch geen telefoons meer met een simlock, die je alleen bij een bepaalde provider kunt gebruiken. Simpel heeft 4G Sim Only en daarmee kun je elke nieuwe telefoon gebruiken.

Het voordeel van zelf je telefoon voor Sim Only kopen

Het mooie aan zelf de telefoon voor je Sim Only abonnement kopen? Je koopt het niet op afbetaling en daarmee krijg je geen BKR-registratie. Oké, je moet één keer meer geld uitgeven. Maar dan is de telefoon wel meteen van jou. En heb je daarna elke maand een extra goedkoop Sim Only abonnement. Hou onze Sim Only aanbiedingen in de gaten voor nog mee deals.

Voordelen van Sim Only van Simpel

Een goede telefoon vinden is één, het juiste Sim Only abonnement kiezen is twee. Bij Simpel zit je goed voor de beste prijs en kun je rekenen op een paar voordelen:

  • Je gebruikt een van de beste netwerken van de wereld, namelijk die van Odido. Oftewel: een geweldig goede en betrouwbare verbinding en supersnel en stabiel 4G-internet.
  • Altijd een abonnement dat bij je past. Bij ons pas je makkelijk je bundels aan. Handig als je erachter komt dat een andere bundel beter bij je past.
  • Geen onnodige extra’s. Dat scheelt jou geld. Zo heb je bij ons de beste prijs.

De Beste Sim Only Deals

stap 1

Looptijd

stap 2

Bundels

NU GRATIS AANSLUITEN!

500 MB
>
100 minuten
500 sms'jes

4,00

NU GRATIS AANSLUITEN!

3 GB
>
100 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

6,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

7 GB
>
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

7,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

10 GB
>
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

8,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

15 GB
>
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

meest gekozen
10,00
stap 3

Extra opties

Onbeperkt bellen*
*) Excl. bellen van NL naar het buitenland
1,50

4G-internetsnelheid

Simpel gebruikt het 4G-netwerk van Odido. En dat is goed nieuws! Want met ons betrouwbare 4G-netwerk kun je rekenen op een hoge snelheid en uitstekende dekking.
tot 150 Mbit/s
tot 50 Mbit/s