Het antwoord is Simpel | Simpel

Controle over je kosten met het Simpel Plafond

Nooit meer schrikken van een hoge telefoonrekening? We helpen je daarbij! Met Simpel Plafond stel je vooraf in hoeveel extra kosten je maximaal van jezelf mag maken. Handig als je geen onverwachte kosten wil. Of als je de telefoonrekening van je kind betaalt. Simpel Plafond is dan het ideale slot op de deur. Op deze pagina lees je hoe het Plafond werkt en hoe je het instelt.

Hoe werkt het Plafond?

Met het Simpel Plafond geef je aan welk bedrag je per maand maximaal wil betalen. Heb je bijvoorbeeld een Sim Only abonnement van € 10 en wil je niet meer dan € 15 per maand betalen? Dan stel je het Plafond in op € 15. Je kunt dan maximaal € 5 aan kosten buiten je bundel maken.

Zo zet je het Plafond aan

Je zet het Plafond makkelijk aan via de Mijn Simpel app. Zo regel je dat:

  • Open de Mijn Simpel app.
  • Druk onder ‘Plafond’ op ‘Plafond instellen’.
  • Bepaal de hoogte van je Plafond en bevestig je keuze.

Goed om te weten: Heb je een abonnement van vóór 8 augustus 2017? Dan is de dienst gratis. Zo niet, dan betaal je € 0,50 per maand.

Beschikbaar vanaf € 10

Je kunt het Simpel Plafond instellen vanaf € 10. De hoogte van het Plafond is minimaal het bedrag van je abonnement. Handig als je nooit kosten buiten je bundel wil maken! 🙌🏾 Wij sms’en je als je op 80 procent van je limiet zit en als je de limiet bereikt.

Je Plafond aanpassen

Je kunt op elk moment de hoogte van je Plafond veranderen. Ook als je je Plafond hebt bereikt. Op die manier heb je altijd controle over je maandelijkse kosten. Dit kan makkelijk en snel via de Mijn Simpel app.

3 nummers altijd bereikbaar

Het Simpel Plafond is een handige functie voor het Sim Only abonnement van je kind. Op die manier zorg je dat je zoon of dochter geen hoge telefoonrekening krijgt. Zonder dat je over de schouder hoeft mee te kijken. Ook als je kind aan zijn Plafond zit, kan hij je bereiken. Het is namelijk mogelijk om drie nummers in te stellen die altijd gebeld kunnen worden.