Via Via Voordeel

Ben je blij met je Sim Only abonnement bij ons? Top zeg! Zijn we blij mee 😊 Gun je vrienden en familie óók dat plezier met Via Via Voordeel. Dan krijgen jij én degene die dankzij jou klant wordt € 10 vriendenkorting op jullie sim only. Dit wordt meteen verwerkt op de volgende factuur! Mooie deal toch? 💰

Hoe werkt het Via Via Voordeel precies?

Met Via Via Voordeel draag je nieuwe klanten bij ons aan. Als bedankje krijgen jij én de nieuwe klant € 10 vrienden- of familiekorting op jullie sim only. En het mooie is: je kunt zoveel bekenden aandragen als je wil. Pak je ook snel je voordeel? 😎 Dan sta je vast te popelen om iemand aan te dragen. Zo doe je dat!

  1. Vul het formulier op deze pagina in.
  2. Deel de Via Via Voordeel link voor sim only met je vrienden.
  3. Je vriend kiest een abonnement via je link.
  4. Jullie krijgen allebei eenmalig € 10 korting op je factuur!

Wanneer de 14 dagen bedenktijd voor je vriend of familielid voorbij zijn en deze daadwerkelijk klant is geworden, kunnen wij de order controleren. Als alles goed is gegaan krijg je een bevestigings e-mail. De korting wordt binnen 2 maanden verwerkt op de factuur van jou en je vriend.

Vul snel je gegevens in en deel je Via Via voordeel!

Met het formulier op deze pagina genereer je een link. Op die manier weten we dat iemand via jou klant bij ons is geworden. Superbelangrijk als je de € 10 vriendenkorting op je sim only wil pakken!

Belangrijk: vul de gegevens in die aan je abonnement gekoppeld zijn. Alleen op die manier is het mogelijk om vrienden- of familiekorting te krijgen op het sim only abonnement van jou en je bekende.