Sim Only van Simpel

Sim Only voor de beste prijs en met het supersnelle en betrouwbare 4G-internet van Odido? Dat is de liefde van Simpel! Bij Simpel haal je alles uit je Sim Only abonnement. Want welk abonnement je ook kiest, bij Simpel kun je altijd supergoedkoop bellen, sms'en en internetten met 4G-internetsnelheid. En heb je maximale controle over je kosten. Stap nu zorgeloos over met nummerbehoud.

De Slimste Kiest Simpel afbeelding met twee Simpel-vingers

15 GB
250 minuten onbeperkt bellen
500 sms'jes

10,00 per maand

Maximale controle

  • Controle over je kosten met het Plafond
  • Alles zelf regelen via de Mijn Simpel app
  • Altijd en overal je verbruik checken

We houden het makkelijk

  • Eerlijk afrekenen per kb of seconde
  • Duidelijke tarieven
  • Sim Only zonder onnodige extra's

De Beste Sim Only Deals

stap 1

Bundels

NU GRATIS AANSLUITEN!

500 MB
>
100 minuten
500 sms'jes

4,00

NU GRATIS AANSLUITEN!

3 GB
>
100 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

6,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

7 GB
>
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

7,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

10 GB
>
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

8,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

15 GB
>
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

meest gekozen
10,00
stap 2

Looptijd

stap 3

Extra opties

Onbeperkt bellen*
*) Excl. bellen van NL naar het buitenland
1,50

4G-internetsnelheid

Simpel gebruikt het 4G-netwerk van Odido. En dat is goed nieuws! Want met ons betrouwbare 4G-netwerk kun je rekenen op een hoge snelheid en uitstekende dekking.
tot 150 Mbit/s
tot 50 Mbit/s

Onze tarieven

Bij Simpel houden we het graag simpel. Daarom ronden we gesprekken af per seconde en internetverbruik per KB per sessie. Via Mijn Simpel kun je elke maand gratis je bundels aanpassen. Zo blijft je abonnement bij je passen.

Buitenbundeltarieven

  • minuut/sms € 0,31
  • internet/MB € 0,15

Bekijk al onze tarieven
Gemiddelde score op trustpilot en een uitgelichte recentie

Klantbeoordelingen

uitstekend
Een score van 4.5 uit 5 op basis van 78.624 reviews op
Trustpilot Created with Sketch. Trustpilot >

Mijn Simpel app

Met de Mijn Simpel app heb je overal en altijd inzicht in je verbruik. Je kunt zelf je bundels wijzigen, je gegevens en instellingen beheren, facturen raadplegen, het Plafond instellen en nog veel meer. Zo heb je altijd controle over de kosten.

Knop waar je op kunt drukken om de Mijn Simpel-app in de Apple App Store te downloaden voor je iPhone of iPad. Knop waar je op kunt drukken om de Mijn Simpel-app in de Google Play Store te downloaden voor je Android -telefoon of -tablet.
Screenshot van het startscherm van de Mijn Simpel app, met daarop zichtbaar je naam, tegoed voor internet, tegoed voor bellen, tegoed voor sms'jes, mogelijkheid om MB's aan te vullen

Keuzehulp: hoe kies je het Sim Only abonnement dat bij je past?

De kans is groot dat je voor een Sim Only abonnement van Simpel kiest om zo voordelig mogelijk mobiel te bellen, sms’en en internetten. Snappen we natuurlijk! Daarom helpen we je graag de juiste keuze te maken. Bij Simpel heb je de volgende opties:

Sim Only abonnement met 500 MB internet. Tijdelijk voor € 4 per maand

De beste keuze als je:

✓ Vooral veel sms’t en minder dan 2 uur per maand belt.
✓ Internet gebruikt om je e-mails te bekijken, nieuws te lezen en te appen.
✓ Voor veel video’s bekijken, gamen en grote bestanden downloaden is deze bundel niet geschikt.

Sim Only abonnement met 3 GB internet. Tijdelijk voor € 6,50 per maand

De beste keuze als je:

✓ Onbeperkt wil bellen.
✓ Internet gebruikt om te instagrammen en videobellen.
✓ Dit abonnement is perfect als je meerdere keren per dag op internet zit. Ben je écht verliefd op je telefoon? En scroll je non-stop op je telefoon om bij te blijven met je socials of om het laatste nieuws te checken? Onze abonnementen vanaf 10 GB internet passen dan beter bij je.

Sim Only abonnement met 7 GB internet. Tijdelijk voor € 7,50 per maand

De beste keuze als je:

✓ Onbeperkt wil bellen.
✓ Wat meer gebruik maakt van internet. Met dit abonnement heb je ruim 2 keer zoveel data om zorgeloos te instagrammen en te videobellen en houdt je nog wat over om te gamen, te surfen en te appen.
✓ Dit abonnement is perfect voor jou als je vaak per dag op internet zit. Wil je heel veel gamen en grote bestanden downloaden?  Onze abonnementen vanaf 10 GB internet passen dan beter bij je.

Sim Only abonnement met 10 GB internet. Tijdelijk voor € 8,50 per maand

De beste keuze als je:

✓ Onbeperkt wil bellen.
✓ Internet gebruikt om de hele dag door te streamen, surfen en gamen. Maar ook om je foto’s en video’s te delen via Instagram en WhatsApp.
✓ Dit abonnement is perfect voor jou als je écht verliefd bent op je telefoon. En je non-stop scrollt op je telefoon om bij te blijven met je socials of om het laatste nieuws te checken.

Sim Only abonnement met 15 GB internet. Tijdelijk voor € 10 per maand

De beste keuze als je:

✓ Onbeperkt wil bellen.
✓ Internet gebruikt om de hele dag door te streamen, surfen en gamen. Maar ook om je foto’s en video’s te delen via Instagram en WhatsApp en iedere dag wil videobellen met je vrienden en vriendinnen. 
✓ Dit abonnement is perfect voor jou als je van veel, vaak en meer houdt.

Wil je gebruikmaken van je Sim Only in het buitenland? Dat kan met al onze abonnementen! Check altijd goed wat de voorwaarden zijn in het land waar je naartoe gaat. 

De beste Sim Only deals

Bij ons zit je altijd goed voor de beste Sim Only deals. Dat komt omdat onze permanente Sim Only acties altijd scherp geprijsd zijn. Zo heb je al een abonnement met bellen, sms’en én mobiel internet voor maar € 4,00. Dat is ons goedkoopste Sim Only abonnement. Maar ook onze andere abonnementen horen tot de beste Sim Only deals. Zo heb je voor € 10 een abonnement met standaard onbeperkt bellen en minimaal 10 GB data.

Handige informatie over je Sim Only abonnement

Is de simkaart universeel?

De simkaart voor je Sim Only abonnement past in elke telefoon. Of je nou een standaard-, micro- of nano-simkaart moet hebben. Je krijgt van ons namelijk een 3-in-1 simkaart. Zo druk je het gewenste formaat makkelijk en snel uit de plastic houder.

Is mijn abonnement maandelijks opzegbaar?

Nee, je kunt kiezen uit twee looptijden. Eén of twee jaar. Na de einddatum van je contract is je Sim Only abonnement maandelijks opzegbaar voor zolang je dat wilt, maar hebben we ook mooie verleng acties voor je in petto.

Kan ik mijn Sim Only verlengen?

Vanaf zes maanden voor de einddatum van je contract mag je je Sim Only abonnement verlengen. Dit zie je terug op Mijn Simpel.

Kan ik met Sim Only overstappen?

Wil je overstappen naar Simpel en je telefoonnummer meenemen? Bestel dan een abonnement met nummerbehoud en wij regelen gratis de overstap met je huidige aanbieder.

Hoe zit het met Sim Only en het buitenland?

We willen niet dat je voor verrassingen komt te staan als je voor werk of vakantie naar het buitenland gaat. Daarom delen we onze vakantietips met je. Hier lees je alles over hoe je je Sim Only abonnement optimaal in het buitenland gebruikt en ook over het instellen van een plafond om je kosten onder controle te houden.

De beste Sim Only aanbiedingen

Bij Simpel vind je de beste Sim Only aanbiedingen, zonder verplichtingen en kosten van een nieuwe telefoon. We bieden verschillende abonnementen met extra opties als onbeperkt bellen en Sim Only aanbiedingen met grotere internetbundels. Ook tijdens Black Friday pak je de beste Sim Only aanbiedingen bij Simpel. Check hier onze Sim Only Black Friday deals.

Bekijk onze beste Sim Only aanbiedingen.

De voordelen van Sim Only van Simpel

Kies je voor een Sim Only abonnement van Simpel, dan weet je zeker dat je altijd en overal inzicht hebt in je gebruik en nooit teveel betaalt. We houden van open- en eerlijkheid. Van kwaliteit zonder onnodige extra’s.

Veelgestelde vragen over Sim Only abonnementen

Wat is Sim Only?

Sim Only is een abonnement om mobiel te bellen, sms'en en internetten. Je krijgt van je provider alleen een simkaart. De telefoon? Die regel je zelf. Dat houdt de kosten lekker laag. Lees hier meer over wat Sim Only is. Waarom zou je kiezen voor een Sim Only abonnement en niet voor een prepaid simkaart? Wij vertellen je het verschil tussen prepaid en sim only

Krijg je een BKR-registratie met een Sim Only abonnement?

Nee, want je gaat geen lening aan door een abonnement te nemen. Je gaat een lening aan door op afbetaling een telefoon te kopen. Bij Simpel kun je alleen Sim Only nemen. Je krijgt Sim Only zonder BKr-registratie.

Past de simkaart van een Sim Only altijd in mijn telefoon?

Ja, de simkaart voor je Sim Only abonnement past in alle telefoons. Of je nu voor Sim Only voor een iPhone gaat of Sim Only voor een Samsung: het werkt altijd!

Waarom is een Sim Only abonnement zo goedkoop?

Sim Only abonnementen zijn vaak goedkoop, omdat je geen nieuw telefoon koopt. Hiermee bespaar je flink wat kosten en betaal je dus alleen voor het abonnement dat je kiest.

Wanneer koop ik een Sim Only abonnement?

Het is vooral gunstig om een Sim Only abonnement te kopen als je telefoon nog goed werkt en je geen nieuwe nodig hebt.

Biedt Simpel 5G-internet aan?

Nee, je kunt bij ons alleen 4G Sim Only abonnementen nemen. Dat komt omdat 4G vrijwel net zo snel is als 5G-internet. Lees hier meer over de keuze tussen 4G- of 5G-internet.

Is Sim Only van Simpel geschikt voor zakelijk gebruik?

Zeker. Je kunt Sim Only zakelijk gebruiken. Ook als je personeel hebt, want in de app beheer je tot wel vijf abonnementen.

Voor wie is een Sim Only geschikt?

Een Sim Only abonnement is geschikt voor iedereen die niet te veel wil betalen voor zijn abonnement. Ons Sim Only abonnement is transparant: je weet precies waarvoor je betaalt. Kies bijvoorbeeld een Sim Only voor je kind, als je kind zijn of haar eerste telefoon krijgt. Maar ook voor 50+ is Sim only ideaal of als je student bent. 

Welke Sim Only acties zijn er bij Simpel?

Dat verschilt elke keer weer. We stunten regelmatig met mooie Sim Only acties, maar hebben standaard ook de mooiste Sim Only deals. Zo heb je al een volwaardig abonnement met bellen, sms’en en internetten voor maar € 4,00.

Bekijk alle Sim Only aanbiedingen

Binnen 5 minuten geregeld