Simpel Sim Only

Met Sim Only van Simpel kies je voor de beste prijs + het vaakst als best geteste mobiele netwerk. Supergoedkoop bellen, sms'en en internetten met 4G-internetsnelheid. En maximale controle over je kosten. Stap nu zorgeloos over met nummerbehoud.

Onze tarieven

Gesprekken ronden we af per seconde. Internetverbruik wordt afgerond per kb per sessie. Je kunt de bundels per maand gratis omhoog en omlaag aanpassen via Mijn Simpel. Het bundeltegoed is een maand houdbaar. De eenmalige administratiekosten zijn €20 per abonnement.

Buitenbundeltarieven
minuut/sms € 0,31
internet/MB € 0,15

Bekijk al onze tarieven

Klantbeoordelingen

Eenvoudig Sim Only-abonnementen vergelijken

Onze Sim Only-abonnementen zijn eenvoudig te vergelijken. We houden van open- en eerlijkheid. Van kwaliteit zonder onnodige extra’s. Dat zie je onder meer terug in onze overzichtelijke aanbiedingen en no-nonsense service. En we zijn altijd duidelijk over de kosten. Simpel biedt Sim Only zonder gedoe, voor iedereen.

Vergelijk en kies jouw Sim Only-abonnement

Met Simpel heb je de beste prijs en het vaakst als best geteste mobiele netwerk. Kies uit Sim Only-abonnementen vanaf € 3,50 p/mnd en extra opties als onbeperkt bellen voor maar € 1,50 p/mnd. Weet je hoeveel MB’s en minuten je nodig hebt? Vergelijk dan de verschillende aanbiedingen en stap zorgeloos over met gratis nummerbehoud.

Extra Sim Only-opties vergelijken

Met een Sim Only-abonnement van Simpel kies je voor flexibiliteit. Want Simpel biedt allerlei opties om je abonnement aan te passen aan je wensen. Met Sim Only van Simpel mag je je bundels bijvoorbeeld maandelijks gratis omhoog of omlaag aanpassen. Heb je zo nu en dan extra MB’s nodig? Dan kan je bij Simpel betaalbaar en snel een MB-aanvuller bestellen. Daarnaast kan je kiezen voor het optionele Plafond. Hiermee hou je maximale controle over de kosten. Ook als je al een Sim Only-abonnement hebt is het dus een goed idee om te blijven vergelijken.

Bekijk alle sim-only aanbiedingen
Binnen 5 minuten geregeld