Betrouwbaar en snel 4G-internet voor de beste prijs

Voor de beste prijs in topkwaliteit surfen, online gamen, filmpjes streamen of muziek luisteren? Dat is de liefde van Simpel! Bij ons gebruik je snel en betrouwbaar 4G-internet via het mobiele netwerk van Odido. Dit is een van de beste netwerken ter wereld. Zo krijg je snel en stabiel 4G voor de beste prijs! 🏆

Supersnel en betrouwbaar 4G-internet

Met je Sim Only abonnement bij Simpel gebruik je het 4G-netwerk van Odido. Dit mobiele netwerk heeft veel prijzen gewonnen. Het is een van de beste netwerken van de wereld. En het belangrijkste voor jou is dat je altijd en overal bereik hebt. Het is stabiel, veilig en supersnel natuurlijk. Zelfs als je op drukke plekken bent, is het netwerk van Odido stabiel en heb je een goede internetsnelheid. Want dit netwerk heeft de meeste masten en mastlocaties in Nederland. Helemaal TOP als je altijd in kristalheldere kwaliteit wil streamen en supersnel wil surfen! 🚀 Zowel thuis als buiten de deur, want de nieuwste technologieën zorgen altijd voor een supersnelle verbinding. Gewoon, met de goedkoopste Sim Only van Simpel.

Bekijk eenvoudig de dekking van het netwerk bij jou in de buurt met behulp van de dekkingskaart.

4G: sneller en betere dekking

4G is de vierde generatie mobiele netwerken voor telefonie en internet. Het is de veel snellere opvolger van 3G. Dankzij de nieuwste technologie is het netwerk niet alleen veel sneller en stabieler, maar is de dekking zowel binnen- als buitenshuis ook veel beter. 4G van Simpel heeft een downloadsnelheid tot wel 150 Mbit/s en een uploadsnelheid van maximaal 50 Mbit/s. Perfect om altijd zonder haperen te streamen!

Bellen via 4G

Bij Simpel kun je bellen via VoLTE. Dat is bellen via het 4G-netwerk en heeft een aantal mooie voordelen:

  • Tijdens het bellen kun je blijven internetten over het 4G-netwerk.
  • Je hebt iemand sneller aan de lijn, want er wordt sneller verbinding gemaakt.
  • Je kunt in hogere geluidskwaliteit met elkaar bellen.

Altijd genoeg internet met onze MB-aanvullers

Met een abonnement met internetbundel begin je elke bundelperiode met een aantal MB’s waarmee je kunt internetten. Toch kan het gebeuren dat je internetbundel op is en je toch wilt kunnen internetten. Met een MB-aanvuller koop je eenvoudig extra MB’s als je vaste internetbundel bijna op is. Zo houd je controle over je kosten en kun je blijven internetten zonder verrassingen achteraf. Je kunt een MB-aanvuller bestellen via Mijn Simpel of per sms.

Hoeveel internet heb ik nodig?

Dat hangt af van wat je op je telefoon doet! Stream je erop los, speel je online games alsof je leven ervan afhangt en stuur je elke dag video’s naar vrienden? Dan kan je bundel niet groot genoeg zijn. Gebruik je het juist om af en toe te whatsappen en soms het nieuws te lezen? Dan kom je met een kleine bundel van 250 MB of 1 GB ook wel uit. Lees hier meer over hoeveel MB je nodig hebt.

4G-abonnementen van Simpel

Bij Simpel kun je kiezen uit verschillende Sim Only abonnementen. Allemaal met andere hoeveelheden belminuten en MB's, maar allemaal voor de best mogelijke prijs. Check hier al onze 4G Sim Only abonnementen. En wil je weten hoe je voor de laagste prijs goed zit? Hier ontdek je meer over onze goedkoopste Sim Only.