Supersnel 4G-internet

In topkwaliteit surfen, online gamen, filmpjes streamen of muziek luisteren? Bij Simpel zit je goed! Ons netwerk is daar op en top voor geschikt, want het is het vaakst als beste getest van Nederland. Zo krijg je supersnel 4G-internet voor de beste prijs! 🏆

4G: sneller en betere dekking

4G is de vierde generatie mobiele netwerken voor telefonie- en internet. Het is de veel snellere opvolger van 3G. Dankzij de nieuwste technologie is het netwerk niet alleen veel sneller en stabieler, maar is de dekking zowel binnen - als buitenshuis - ook veel beter. 4G van Simpel heeft een downloadsnelheid tot wel 75 Mbit/s en een uploadsnelheid van maximaal 10 Mbit/s. Perfect om altijd zonder haperen te streamen!

4G-internet via het vaakst als beste geteste netwerk van Nederland

Met je Sim Only abonnement bij Simpel gebruik je het 4G-netwerk van T-Mobile. Dit netwerk is het vaakst getest als beste netwerk. Van de in totaal 7 mobile netwerk tests die Umlaut sinds 2015 in Nederland heeft uitgevoerd is T-Mobile van 2016 t/m 2021 vijf (!) keer op rij uitgeroepen tot ‘Best in Test'. In de laatste netwerktest 2022 heeft T-Mobile dezelfde score “uitmuntend” behaald als de winnaar. Kortom, dit netwerk is nog steeds het “Meest bekroonde mobiele netwerk”. Hier kan je de rapporten van 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020/2021 en 2022 inzien. Helemaal TOP als je altijd in kristalheldere kwaliteit wil streamen en supersnel wil surfen! 🚀 Zowel thuis als buiten de deur, want de nieuwste technologieën zorgen altijd voor een supersnelle verbinding.

Bekijk eenvoudig de dekking van het netwerk bij jou in de buurt met behulp van de dekkingskaart.

Altijd genoeg internet met onze MB-aanvullers

Met een abonnement met internetbundel begin je elke bundelperiode met een aantal MB's waarmee je kunt internetten. Maar het kan gebeuren dat je internetbundel op is en je toch wilt kunnen internetten. Met een MB-aanvuller koop je eenvoudig extra MB's als je vaste internetbundel bijna op is. Zo houd je controle over je kosten en kun je blijven internetten zonder verrassingen achteraf. Je kunt een MB-aanvuller bestellen via Mijn Simpel of per sms.

Hoeveel internet heb ik nodig?

Dat hangt heel erg af van wat jij op je telefoon doet. Stream je erop los, speel je online games alsof je leven ervan afhangt en stuur je elke dag video’s naar vrienden? Dan kan je bundel niet groot genoeg zijn. Gebruik je het juist om af en toe te whatsappen en soms het nieuws te lezen? Dan kom je met een kleine bundel van 250 MB of 1 GB ook wel uit.