Het antwoord is Simpel | Simpel

Sim Only 50+

Een telefoonabonnement zonder gedoe en met lage maandelijkse lasten. Dat is wat Sim Only voor veel 50+’ers een ideaal abonnement maakt. Je gebruikt de telefoon die je al hebt en betaalt alleen voor je bundels. Meer weten over dit type abonnement en hoe het werkt? Lees snel verder.

Wat is Sim Only?

Weten wat een sim only is? Sim Only is een abonnement om te bellen, sms'en en internetten. Van je provider krijg je alleen een simkaart. Dit betekent dat je zelf een telefoon regelt. Dit kan de telefoon zijn die je al hebt, maar je kunt ook zelf een nieuwe kopen. Op die manier betaal je met Sim Only alleen voor je bundels en dat houdt de maandelijkse kosten laag. Lees hier meer over wat Sim Only is.

Daarom is Sim Only ideaal voor ouderen

Met Sim Only ben je voor een vast, laag maandbedrag mobiel bereikbaar. Dit komt omdat je bij het afsluiten van het abonnement geen dure telefoon op afbetaling koopt. Je betaalt alleen voor je bundels om te bellen, sms’en en internetten. Zoek je nog een geschikte telefoon? Lees hier meer over Sim Only telefoons.

Een mooie bijkomstigheid? Gebeld worden kost geen belminuten. Dat maakt Sim Only voor veel 50+’ers de beste keuze. Het is goedkoper dan de huistelefoon en je bent al voor € 4,00 altijd bereikbaar. En wil je zelf in de hele EU zoveel bellen als je wilt? Dat is al mogelijk vanaf € 5,50 Een perfect alternatief voor de vaste telefoon.

Makkelijk in gebruik

Sim Only werkt net zo makkelijk als een mobiel abonnement waarbij je de telefoon koopt. Na het afsluiten van je abonnement ontvang je van ons een simkaart. Die plaats je in de telefoon die je al hebt. Vervolgens ben je altijd mobiel bereikbaar en kun je bellen, sms’en en internetten uit de bundels die je hebt gekozen. En het fijne is dat je je met een abonnement van Simpel ook niet druk hoeft te maken dat je een bkr-registratie krijgt. Dit is namelijk een sim only zonder bkr.

Een ander voordeel van Sim Only voor 50+’ers bij Simpel is dat je altijd andere bundels kunt nemen. Dat kan via Mijn Simpel en via de Mijn Simpel app. Kom je erachter dat je bundel niet past bij je verbruik? Met een paar drukken op de knop neem je een andere bundel. Zo blijft je abonnement bij je passen.

Via Mijn Simpel en de Mijn Simpel app beheer je alles wat met je abonnement te maken hebt. Zoals gezegd neem je er makkelijk andere bundels, maar je kunt ook aanvullende bundels kopen. Wil je bijvoorbeeld onbeperkt bellen? Dat kan al voor € 1,50 per maand extra en deze functie is maandelijks aan- en uit te zetten.

Gebeurt het weleens dat je meer data verbruikt dan gedacht? Dan betaal je een hoog buitenbundeltarief. Simpel heeft daarvoor twee oplossingen:

  • Je kunt een MB-aanvuller kopen. Daarmee koop je extra data. Dat is goedkoper dan buiten je bundel blijven internetten.
  • Je kunt een Simpel Plafond instellen. Zet je dit aan, dan kun je met je 50+ Sim Only abonnement nooit meer kosten maken dan je vooraf aangeeft in je Plafond.

Goedkoopste Sim Only

Simpel heeft zoals je kunt lezen veel handigheidjes die de reden zijn dat veel 50+’ers voor Sim Only van Simpel gaan. Een andere reden: de prijs. Bij ons kun je een Sim Only abonnement kiezen voor de beste prijs. Al vanaf € 4,00 heb je bij ons het goedkoopste Sim Only abonnement. Daarnaast hebben we regelmatig Sim Only acties met de beste deals!

Meest bekroonde mobiele netwerk

Voor de beste prijs een Sim Only abonnement voor 50+’ers. Dat is waar je bij Simpel op kunt rekenen. Maar wist je dat je bij ons ook het meest bekroonde mobiele netwerk gebruikt? Dat is het betrouwbare, stabiele en snelle netwerk van Odido. Dat heeft landelijke dekking. Zo kom je niet zonder bereik te zitten. Je bent dus altijd bereikbaar en kunt overal zelf bellen met de kinderen en kleinkinderen. Wist je dat Sim Only voor kinderen daarom ook de beste keuze is?

Sim Only abonnementen van Simpel

Bij Simpel is er voor elke 50+’er wel een Sim Only abonnement. Je bent al bereikbaar vanaf € 4,00 per maand en vanaf € 5,50 per maand kun je onbeperkt bellen in de hele EU. Bovendien kun je altijd een abonnement met meer data nemen als je dit nodig hebt. Zo blijft je Sim Only abonnement de hele abonnementsperiode bij je passen. Lees hier hoeveel MB je nodig hebt.