Het antwoord is Simpel | Simpel

Sim Only voor iPhone

Heb je een nieuwe iPhone gekocht of is hij helemaal afbetaald, nu je abonnement is afgelopen? Of ga je er een kopen en zoek je een abonnement? Kies dan Sim Only voor je iPhone! Dit wordt steeds populairder, want bij Simpel heb je al vanaf € 4,00 een abonnement voor je iPhone 11, 12, 13 of ander model van Apple. Op deze pagina lees je precies wat er allemaal mogelijk is.

De voordelen van Sim Only voor je iPhone bij Simpel

Bij Simpel zit je goed voor de beste prijs voor het Sim Only abonnement voor je iPhone. Op welke voordelen je zoal kunt rekenen?

  • Supersnel en stabiel 5G via het mobiele netwerk van Odido. Met bijna 5000 zendmasten heeft je iPhone altijd bereik. Waar je in Nederland ook bent.
  • Altijd een abonnement dat bij je past: je kunt maandelijks andere bundels kiezen.
  • Sim Only zonder onnodige extra’s. Zo heb jij de beste prijs voor je abonnement.
  • Welke iPhone je ook hebt, onze Sim Only abonnementen zijn ervoor geschikt!
  • Nooit onverwachte kosten dankzij het Simpel Plafond. Stel vooraf een maximumbedrag in en wij zorgen dat je daar niet overheen kan gaan!

Sim Only voor je iPhone 14

De iPhone 14 uit 2022 is een ster in foto’s maken en heeft elke app voor je in de startblokken staan. Komt door zijn superkrachtige Apple Bionic A15 processor. Het is een dure telefoon, maar door de iPhone 14 met Sim Only te nemen ben je alsnog zo min mogelijk per maand kwijt.

Sim Only voor je iPhone 13

De iPhone 13 uit 2021 is de beste keuze als je een snelle telefoon wilt die op elk vlak met de beste mee kan. Hij is iets betaalbaarder dan de iPhone 14, zeker als je ‘m refurbished koopt. Zeker dan is de iPhone 13 met Sim Only een heerlijke combinatie. Eentje waarmee je maar weinig per maand kwijt bent aan vaste lasten.

Sim Only voor je iPhone 12

De iPhone 12 uit 2020 maakt mooie foto’s, heeft een helder scherm en een goede batterijduur. Dit maakt het een telefoon waarnaar je weinig omkijken hebt. Ook omdat hij niet snel opgeladen hoeft te worden. Inmiddels is de telefoon in prijs verlaagd en vaak ook tweedehands in goede staat te koop. Dit maakt de iPhone 12 met Sim Only een goede deal!

Sim Only voor je iPhone 11

Het mooie aan telefoons van Apple is dat ze heel lang heel goed blijven. De iPhone 11 uit 2019 bewijst dat. Hij is nog altijd een van de snelste telefoons die je kunt krijgen. Ook kun je nog jaren rekenen op de nieuwste updates van Apple. Dit houdt de telefoon snel, goed beveiligd en voorzien van de nieuwste functies. Ook hierom is de iPhone 11 met Sim Only een goede keuze.

Sim Only voor je iPhone SE

De iPhone SE is een heel interessante telefoon van Apple. Ideaal voor als je van kleine telefoons houdt, die toch supersnel zijn. Zo is de derde generatie iPhone SE uit 2022 net zo snel als de iPhone 14, maar heeft hij een lagere prijs. Daarmee koop je een telefoon die de komende jaren tot de snelsten op de markt behoort. Een goede iPhone voor het Sim Only abonnement voor je kind. Simpel heeft daarvoor genoeg keuze. En dit maakt de betaalbare iPhone SE perfect voor Sim Only. Je investeert één keer in een toptelefoon, om vervolgens jaren te genieten van een supergoedkoop abonnement.

Heb je liever een andere Sim Only telefoon? Ook Samsung telefoons zijn geschikt voor Sim Only van Simpel. Lees hier meer over Sim Only voor Samsung telefoons.

Dekking binnen Nederland

Bij Simpel geniet je met je iPhone Sim Only abonnement altijd van de beste dekking. Dat komt omdat het mobiele netwerk van Odido het meest bekroonde netwerk ter wereld is. Zo kun je rekenen op een goed bereik en snel internet via 4G en hoef je niet bang te zijn voor een wegvallende verbinding. Bekijk hier al onze 4G Sim Only abonnementen.

Hoeveel data past bij je Sim Only abonnement?

Bij Simpel heb je al een Sim Only abonnement voor je iPhone met data vanaf € 4,00 per maand. Perfect voor kleine gebruikers. Wil je meer data? Ook dan hebben we meerdere abonnementen waaruit je kunt kiezen. Lees hier meer over hoeveel MB je nodig hebt. Onderaan de pagina zie je precies welke abonnementen dat zijn en hoeveel minuten, sms’jes en data deze hebben.

En het mooie is? Het zou zomaar kunnen dat je soms voor dezelfde prijs nog meer data krijgt. Hou onze Sim Only aanbiedingen dus zeker in de gaten!

Goedkoopste Sim Only

Sim Only voor de beste prijs, op het meest bekroonde netwerk. Dat is waar je met je iPhone op kunt rekenen bij Simpel. Zo zit je écht goed voor het goedkoopste Sim Only abonnement. En wil je zeker weten dat je nooit meer uitgeeft? Het Simpel Plafond helpt je daarbij. Zo heb je echt de garantie dat je het voor jou goedkoopste Sim Only abonnement voor je iPhone in huis haalt.

De Beste Sim Only Deals

stap 1

Bundels

NU GRATIS AANSLUITEN!

500 MB
5G + 5G internet snelheid
100 minuten
500 sms'jes

4,00

NU GRATIS AANSLUITEN!

3 GB
5G + 5G internet snelheid
100 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

6,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

7 GB
5G + 5G internet snelheid
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

7,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

10 GB
5G + 5G internet snelheid
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

8,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

15 GB
5G + 5G internet snelheid
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

meest gekozen
10,00
stap 2

Looptijd

stap 3

Extra opties

Onbeperkt bellen*
*) Excl. bellen van NL naar het buitenland
1,50

5G-internetsnelheid

Simpel gebruikt het 5G-netwerk van Odido. En dat is goed nieuws! Want met ons betrouwbare 5G-netwerk kun je rekenen op een hoge snelheid en uitstekende dekking.
tot 150 Mbit/s
tot 50 Mbit/s