Het antwoord is Simpel | Simpel

Sim Only voor je kind: altijd de beste deal bij Simpel

Zoek je een Sim Only abonnement voor je kind? Bij Simpel zit je goed. Waarom? Je kunt rekenen op de beste prijs en het meest bekroonde mobiele netwerk. Zo heb je goedkope Sim only voor je kind en is deze goed te bereiken. Wel zo fijn. En je kunt ook nog eens via de Mijn Simpel app op je eigen telefoon het verbruik van de kids in de gaten houden. Zo komen zij én jij niet voor verrassingen te staan. Het kinder Sim Only abonnement is in vijf minuten afgesloten en nummerbehoud is altijd gratis. Op deze pagina ontdek je meer over de kinderabonnementen bij Simpel.

Wat is Sim Only?

Wil je weten wat Sim Only is? Het is een telefoonabonnement zonder telefoon. Je krijgt alleen een simkaart. De telefoon? Die regel je zelf. Zo betaal je alleen voor je bundels. Lekker betaalbaar, wel zo simpel.

Controle over de kosten

Met ons Plafond heb je controle over je kosten. Handig voor ouders die de telefoonrekening van hun kind betalen en niet van onverwachte kosten houden. Met het Plafond stel je zelf een maximaal bedrag per maand in. Het Plafond kan ingesteld worden vanaf €10,- en bedraagt minimaal de abonnementskosten per maand.

Veiligheid voorop

Je kan 3 nummers instellen die je kind altijd kan bellen, bijvoorbeeld papa, mama en oma of opa. Ook als het Plafond bereikt is. Zo zorg je ervoor dat je kind je altijd kan bereiken. Let op: als het Plafond bereikt is, genereren deze nummers wel extra kosten bovenop je ingestelde Plafond. Om dit te voorkomen, hebben we ook een Sim Only onbeperkt bellen abonnement.

Wist je dat Simpel ook Sim Only voor senioren heeft? Zo kan je kind via ons stabiele netwerk altijd makkelijk mobiel bellen met opa en oma.

Inzicht in het verbruik

Via de Mijn Simpel-app heb je altijd inzicht in wat je kind verbruikt. Ook kun je hier de facturen bekijken, instellingen aanpassen, MB-aanvullers bestellen, het Plafond instellen en nog veel meer. In de Mijn Simpel vind je ook regelmatig cadeautjes en kortingen.

Meerdere abonnementen beheren vanuit 1 account

Je kunt al je Sim Only abonnementen, dus ook het abonnement van je kind, vanuit 1 Mijn Simpel-account beheren. Dat betekent dat je nog maar 1 keer hoeft in te loggen. Handig als je alle abonnementen van je gezin beheert. Elk Mijn Simpel-account blijft afzonderlijk bestaan en de gekoppelde abonnementen kunnen op ieder moment weer losgekoppeld worden.

Kinderslot op MB-aanvullers

Blijkt je kind toch meer internet nodig te hebben dan verwacht, maar wil je zijn internetbundel niet verhogen? Dan kun je een MB-aanvuller bestellen. Dat kan via de Mijn Simpel-app of via SMS. Wil je niet dat je kind zelf MB-aanvullers kan bestellen? Zorg dan dat je de optie 'bestellen per sms' uitzet in de Mijn Simpel-app en dat je zelf het abonnement beheert. Wil je liever dat je kind nog niet op het internet gaat op zijn of haar telefoon? Dan kun je ook kiezen voor een Sim Only alleen bellen zonder internetbundel.

Altijd bereikbaar

Een betrouwbaar netwerk waarmee je kind jou altijd kan bereiken. En omgekeerd. Het kan bij Simpel, want bij ons gebruik je het meest bekroonde netwerk. Zo hebben jij en je kind het beste Sim Only abonnement voor de beste prijs en een betrouwbaar netwerk.

Geen BKR-registratie

Met een Sim Only abonnement van Simpel krijgt je kind geen BKR-registratie. Dat komt omdat je met dit abonnementtype nooit een lening aangaat. Je krijgt pas zo'n registratie als je op afbetaling een telefoon koopt waarbij het krediet € 200 of hoger is. Dat is bij Sim Only niet zo, want jij of je kind zorgt zelf voor een telefoon. Zo heb je altijd een Sim Only zonder BKR-registratie.

Kinder Sim Only

Voor een Sim Only kinderabonnement zit je goed bij Simpel, want wij hebben de goedkoopste Sim Only abonnementen. Zo heb je vanaf € 4,00 al een kinder Sim Only abonnement. Daarmee kan je zoon of dochter bellen, sms’en en internetten. Ook is kindlief zo altijd bereikbaar.

De Beste Sim Only aanbiedingen? Simpel helpt je!

Altijd een abonnement die zijn geld meer dan waard is? Het kan met de Sim Only aanbiedingen van Simpel. Standaard kun je al rekenen op de beste prijs en het meest bekroonde mobiele netwerk. En of je nu een aanbieding pakt of niet, je kunt bij ons altijd rekenen op deze voordelen:

  • Beste prijs
  • Meest bekroonde netwerk
  • Eerlijk afrekenen per kb of seconde
  • Sim Only zonder onnodige extra’s
  • Duidelijke tarieven
  • Bekijk je verbruik gratis via Mijn Simpel
  • Controle over je kosten met het Plafond
  • Supersnel 5G-internet

Als klap op de vuurpijl is je abonnement binnen vijf minuten afgesloten, is er geen kredietcheck nodig en is nummerbehoud altijd gratis.

Veelgestelde vragen

Welk Sim Only abonnement past bij mijn kind?

Dit kun je op meerdere manieren voorkomen. De handigste manier is door een Simpel Plafond in te stellen. Hiermee stel je in hoeveel kosten je kind maximaal mag maken per maand. Zit je zoon of dochter aan het plafond? Dan kunnen er geen extra kosten meer gemaakt worden.

Je kunt op sommige telefoons ook een datalimiet instellen via de instellingen. Zet deze gelijk aan de grootte van de internetbundel om te voorkomen dat je kind meer data verbruikt. Het nadeel is wel dat je kind deze instelling zelf kan uitschakelen. In dat geval blijft het Simpel Plafond de betere keuze.

Hoe bescherm ik mijn kind tegen foute websites?

Je kunt op Android telefoons en iPhone modellen ouderlijk toezicht instellen. Zo bepaal je welk type sites je kind niet mag bezoeken en welke apps niet gebruikt mogen worden. Je kunt ook een webfilter-app zoals Net Nanny of Norton Family installeren. Die blokkeren de toegang tot ongepaste inhoud. Je kunt deze apps installeren en instellen op de telefoon van je kind.

Heb ik controle over het abonnement van mijn kind?

Je kunt op afstand toezicht houden op het kinderabonnement via de Mijn Simpel app. In de app op je eigen telefoon kun je het telefoonnummer van je kind toevoegen. Zo zie je het verbruik, maar niet wat het kind doet. Op die manier is je kind vrij zijn telefoon en de mogelijkheden ervan te ontdekken, maar hou je een oogje in het zeil voor eventuele extra kosten.

Welke telefoon moet ik kiezen voor mijn kind?

Bij een Sim Only abonnement kun je elke telefoon kiezen. Wil je meer weten over welke Sim Only telefoons handig zijn? Lees dan ons artikel hierover.

De Beste Sim Only Deals

stap 1

Bundels

NU GRATIS AANSLUITEN!

500 MB
5G + 5G internet snelheid
100 minuten
500 sms'jes

4,00

NU GRATIS AANSLUITEN!

3 GB
5G + 5G internet snelheid
100 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

6,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

7 GB
5G + 5G internet snelheid
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

7,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

10 GB
5G + 5G internet snelheid
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

8,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

15 GB
5G + 5G internet snelheid
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

meest gekozen
10,00
stap 2

Looptijd

stap 3

Extra opties

Onbeperkt bellen*
*) Excl. bellen van NL naar het buitenland
1,50

5G-internetsnelheid

Simpel gebruikt het 5G-netwerk van Odido. En dat is goed nieuws! Want met ons betrouwbare 5G-netwerk kun je rekenen op een hoge snelheid en uitstekende dekking.
tot 150 Mbit/s
tot 50 Mbit/s