Het antwoord is Simpel | Simpel

Je telefoonabonnement verlengen bij Simpel

Wil je je telefoonabonnement verlengen bij Simpel? Dan krijg je opnieuw de beste prijs en supersnel en betrouwbaar 5G-internet. We zijn trots dat je opnieuw voor ons wilt kiezen. Daarom kun je als trouwe klant al vanaf zes maanden voor de einddatum van je contract verlengen. Zo profiteer je net als nieuwe klanten al snel weer van de nieuwste aanbiedingen. Wel zo eerlijk.

Speciale Deals in Mijn Simpel om te verlengen

Het is slim om je telefoonabonnement te verlengen. Want verlengen is vaak voordeliger. Zeker bij ons, want bij Simpel heb je altijd een streepje voor. Mag je verlengen? Ga dan als de brandweer naar Mijn Simpel en bekijk je persoonlijke Deals. Hier kun je jouw Sim Only abonnement samenstellen, zoals jij het wil. Of je nu een Sim Only voor alleen bellen wilt of met internetbundel. Het fijne is ook dat elke telefoon een Sim Only telefoon is. Of je nu een iPhone Sim Only wilt of een Sim Only voor je Samsung: het is allemaal mogelijk.

Mag ik mijn Sim Only abonnement al verlengen?

Je mag je Sim Only abonnement al vanaf zes maanden voor de einddatum van je contract verlengen. Dit laten we je dan ook weten als je inlogt in Mijn Simpel. Je vindt dan op de abonnementspagina een knop met ‘Nu verlengen’.

Kun je nog niet je telefoonabonnement verlengen en wil je weten wanneer dat kan? De einddatum van je abonnement vind je op de abonnementspagina in Mijn Simpel onder je huidige abonnement.

Hoe verleng ik mijn telefoonabonnement?

Je verlengt je abonnement zelf via Mijn Simpel. Na inloggen zie je meteen een knop met ‘Nu verlengen’. Klik op deze knop om je persoonlijke deals te checken. Kies daarna de deal die bij je past. Ga akkoord met de voorwaarden en druk op de knop 'Bevestig contractvernieuwing'. Snel gefixt! Je abonnement start al de eerstvolgende bundelperiode.