Over Simpel

Sim-only zonder gedoe, voor iedereen

Sinds 2007 biedt Simpel voordelige sim-only aanbiedingen zonder onnodige extra's. Met een sim-only abonnement van Simpel kies je voor supergoedkoop bellen, sms'en en internetten met gratis 4G-internetsnelheid. En je krijgt van ons de middelen om maximale controle over de kosten te houden. Zo kun je een Plafondbedrag instellen en je bundels per maand omhoog en omlaag aanpassen. Ook niet onbelangrijk om te weten; we maken gebruik van het als beste geteste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Simpel doet geen kredietcheck, iedereen is welkom bij ons.

Openheid & eerlijkheid

We houden van open- en eerlijkheid. Kwaliteit zonder gedoe, dat is Simpel. Dat zie je onder meer terug in onze heldere aanbiedingen en no-nonsense service. We zijn altijd duidelijk over de kosten en we ronden gewoon af per seconde. Zo betaal je nooit meer dan nodig. Inmiddels bestaan we al langer dan 10 jaar en kiezen veel tevreden klanten voor de voordelen van Simpel. Het gaat hen niet alleen om de lage prijzen; onze klanten geven ons gemiddeld een 8,9. Lees zelf wat onze klanten van ons vinden. Deze klantbeoordelingen verzamelt Trustpilot voor Simpel. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn.

Eenvoud in de vingers

Simpel heeft eenvoud in de vingers. Dat vertaalt zich door in onze communicatie. De vingers van Simpel beleven ieder hun eigen verhaal. De gezichtjes en kleding van de vingers worden altijd met zorg en liefde door vakmensen gemaakt. Deze aandachtige manier van werken met oog voor detail past perfect bij de werkwijze van Simpel. Momenteel zijn onze campagnes gebaseerd op het thema film met typische elementen uit het thema "actiefilm”. In de nieuwste tv-commercials zien we 2 krakers die het gemunt hebben op het stelen van 1 euro. Op spectaculaire wijze ontwijken ze lasers om het beveiligingsalarm niet te activeren. Tijdens deze kraak zien we een bewaker ongestoord een uiltje knappen, terwijl de krakers hun slag slaan.

Eurokrakers tv-commercial (originele versie)

Eurokrakers tv-commercial | Blub blub blub

Eurokrakers tv-commercial | In space

Eurokrakers tv-commercial | Brrrrr cold

Laatste nieuws

Simpel is ISO 27001 gecertificeerd

09-11-2018

Simpel heeft het ISO 27001-certificaat behaald. Met het behalen van het ISO-27001 certificaat wordt objectief aangetoond dat de beveiliging van de bedrijfsinformatie goed is beschreven, geïmplementeerd en gecontroleerd. Simpel bewijst hiermee te voldoen aan de de internationale standaard voor informatiebeveiliging (ISO 27001) en dat er voorzorgsmaatregelen zijn genomen om gevoelige informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking.

Dit certificaat is verkregen na een uitgebreide toetsing door DigiTrust, dé expert op het gebied van informatiebeveiliging en ISO 27001. Digitrust is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie.

Meer nieuws

Werken bij Simpel

Simpel staat voor transparantie en eerlijkheid. Overzichtelijke aanbiedingen en heldere, open communicatie. Niet alleen in onze producten en diensten maar ook op de werkvloer. Deze waarden zie je terug over de hele linie.

Liefde voor eenvoud

We handelen altijd vanuit het principe 'Liefde voor eenvoud'. We maken ingewikkelde zaken overzichtelijk in het voordeel van onze klanten. Door overal in de bedrijfsvoering eenvoud toe te passen behouden we de menselijke maat en creëren we kansen. We bieden onze klanten de voordelen van die eenvoud en zorgen voor een constante kwaliteit. We leveren wat we beloven.

Meer over werken bij Simpel
 

Vestigingsadres

Simpel.nl B.V.
Cronenburg 150
1081 GN Amsterdam

Let op! Dit is geen bezoekadres.
Bekijk hier de contactgegevens van onze Klantenservice.

Bedrijfsgegevens

KvK-nummer: 60316306
BTW-nummer: NL853855249B01
E-mail: klantenservice@service.simpel.nl