menu
Kingsize Deals | Simpel

Over Simpel

Sim-only zonder gedoe, voor iedereen

Sinds 2007 biedt Simpel voordelige sim-only aanbiedingen zonder onnodige extra's. Met een sim-only abonnement van Simpel kies je voor supergoedkoop bellen, sms'en en internetten met gratis 4G-internetsnelheid. En je krijgt van ons de middelen om maximale controle over de kosten te houden. Zo kun je een Plafondbedrag instellen en je bundels per maand omhoog en omlaag aanpassen. Ook niet onbelangrijk om te weten; we maken gebruik van het als beste geteste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Simpel doet geen kredietcheck, iedereen is welkom bij ons.

Openheid & eerlijkheid

We houden van open- en eerlijkheid. Kwaliteit zonder gedoe, dat is Simpel. Dat zie je onder meer terug in onze heldere aanbiedingen en no-nonsense service. We zijn altijd duidelijk over de kosten en we ronden gewoon af per seconde. Zo betaal je nooit meer dan nodig. Inmiddels bestaan we 10 jaar en kiezen meer dan 600.000 mensen voor de voordelen van Simpel. Het gaat hen niet alleen om de lage prijzen; onze klanten geven ons gemiddeld een 8,5.

Eenvoud in de vingers

Simpel heeft eenvoud in de vingers. Dat vertaalt zich door in onze communicatie. De vingers van Simpel beleven ieder hun eigen verhaal. De gezichtjes en kleding van de vingers worden altijd met zorg en liefde door vakmensen gemaakt. Deze aandachtige manier van werken met oog voor detail past perfect bij de werkwijze van Simpel. Momenteel zijn onze campagnes gebaseerd op het thema film. In de huidige Kingsize Deals-reclamefilmpjes met het filmthema "ridders en kastelen" spelen de vingers onder meer de rollen van Koning Belgraag, prinses, ridder, beul en burger.

Kingsize Deals tv-commercial

Nieuws

De Kingsize Deals gaan van start | 04-01-2018

Vandaag gaan de Kingsize Deals van start! Dat betekent meer internet voor minder geld. Met internetbundels variërend van 250 MB t/m 10 GB en prijzen vanaf €2,50 maken de Kingsize Deals deze belofte waar. De aanbiedingen van €10 p/mnd en €7,50 per maand knallen er echt uit als Kingsize Deals.

Meer nieuws
 

Werken bij Simpel

Simpel staat voor transparantie en eerlijkheid. Overzichtelijke aanbiedingen en heldere, open communicatie. Niet alleen in onze producten en diensten maar ook op de werkvloer. Deze waarden zie je terug over de hele linie.

Meer over werken bij Simpel
 

Vestigingsadres

Simpel.nl B.V.
Cronenburg 150
1081 GN Amsterdam

Let op! Dit is geen bezoekadres. Klik hier voor de contactgegevens van de Klantenservice.

Bedrijfsgegevens

KvK-nummer: 60316306
BTW-nummer: NL853855249B01
E-mail: klantenservice@service.simpel.nl