Het antwoord is Simpel | Simpel

Sim Only zonder gedoe, voor iedereen

Goedkope Sim Only abonnementen zonder onnodige extras. Dát is waar je bij Simpel al sinds 2007 op kunt rekenen. Met een Sim Only abonnement van Simpel kies je voor supergoedkoop bellen, smsen en internetten met 5G-internetsnelheid. En je krijgt van ons de middelen om maximale controle over de kosten te houden. Zo kun je een Plafondbedrag instellen en je bundels per maand omhoog en omlaag aanpassen.

Open & eerlijk

Kwaliteit zonder gedoe, dat is Simpel. Want we houden van open- en eerlijkheid. Daarom hebben we heldere aanbiedingen en no-nonsense service. Duidelijkheid over kosten. Daar gaat het ons ook om. Gesprekken en internetsessies ronden we gewoon af per seconde of kb. Zo betaal je nooit meer dan nodig. We bestaan al sinds 2007 en sindsdien kiezen steeds meer klanten voor de voordelen van Simpel. Naar volle tevredenheid, want klanten geven ons gemiddeld een 4,7 uit 5. Iets waarop we trots zijn! Lees zelf wat onze klanten van ons vinden. Deze klantbeoordelingen verzamelt Trustpilot voor Simpel. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn.

Eenvoud in de vingers

Simpel heeft eenvoud in de vingers. Zo ook in onze communicatie. De vingers van Simpel beleven ieder hun eigen verhaal. De gezichtjes en kleding van de vingers worden altijd met zorg en liefde door vakmensen gemaakt. Deze aandachtige manier van werken met oog voor detail past perfect bij onze werkwijze.

A Simpel Story

Laatste nieuws

De Consumentenbond heeft Simpel opnieuw uitgeroepen tot beste mobiele provider

20-04-2020

Simpel is door de Consumentenbond met een 8,5 opnieuw uitgeroepen tot Beste uit de Test van alle mobiele providers in Nederland. We zijn bijzonder trots dat Simpel als budget-provider de kwaliteitslijst aanvoert.

Met behulp van een panel analyseert de Consumentenbond ieder kwartaal wie de beste mobiele provider van Nederland is. De panelleden rapporteren over hun ervaringen en vertellen hoe tevreden ze zijn.

Responsible disclosure

Jouw veiligheid en beveiliging is voor ons het aller belangrijkste. Daarom streven we non-stop naar de hoogste beveiliging van onze systemen, websites en app. Toch kan het gebeuren dat er een zwakke plek in één van deze systemen voorkomt. Vind je zo’n zwakke plek in één van onze systemen, websites of app? Dan horen we dit graag. Je melding helpt ons om direct de noodzakelijke maatregelen te nemen om de gevonden kwetsbaarheid te verhelpen. Lees hier meer over onze responsible disclosure.

Werken bij Simpel

Simpel staat voor transparantie en eerlijkheid. Overzichtelijke aanbiedingen en heldere, open communicatie. Niet alleen in onze producten en diensten. Ook op de werkvloer. Deze waarden zie je terug over de hele linie.

Liefde voor eenvoud: we houden het Simpel!

We handelen altijd vanuit het principe ‘Liefde voor eenvoud’. Ingewikkelde teksten? Daar doen we niet aan. We houden het liever Simpel! Want daar heb jij voordeel aan. Zo behouden we de menselijke maat en creëren we kansen voor je.

Meer over werken bij Simpel
 

Vestigingsadres

Simpel.nl B.V.
Waldorpstraat 60,
2521 CC Den Haag

Let op! Dit is geen bezoekadres.
Bekijk hier de contactgegevens van onze Klantenservice.

Bedrijfsgegevens

KvK-nummer: 60316306
BTW-nummer: NL853855249B01
E-mail: [email protected]

Gegevens toezichthouders

Autoriteit Consument en Markt (ACM): 940084 en 940085