Simpel Toestelhulp: je redder in nood!

Snap je iets niet aan de instellingen van je telefoon? Of denk je dat je mobiel kapot is? Dan helpt Simpel je met de Toestelhulp en hoef je niet eindeloos zelf alles uit te zoeken. De Toestelhulp heeft voor een heleboel telefoons de juiste antwoorden op je vragen. Zo is het niet nodig om direct naar de winkel te gaan om je mobiel na te laten kijken. Want de Toestelhulp van Simpel gaat gewoon samen met jou interactief op zoek naar de oplossing. Makkelijk geregeld!

Bezig met laden...

Van fabrieksinstellingen tot internet in het buitenland

De Simpel Toestelhulp legt je stap voor stap uit hoe je belangrijke instellingen aanpast of handelingen uitvoert. Bijvoorbeeld hoe je een software update installeert. En hoe je je mobiel terugzet naar de fabrieksinstellingen. Verder leer je stap voor stap hoe je je telefoon kan instellen om bijvoorbeeld e-mail te ontvangen of om in het buitenland te internetten. Ook superhandig? De handleiding van je mobiel! Ook deze vind je in onze Toestelhulp 💪. Met één klik download je alle info over je telefoon.

Mobiel defect: ga naar de fabrikant

Lukken alle oplossingen van de Toestelhulp niet en is je telefoon echt kapot? Wie weet kan de fabrikant je nog helpen! Die heeft superslimme experts in dienst die je telefoon vást weer nieuw leven inblazen. Kun jij mooi gebruik blijven maken van je iPhone met Sim Only abonnement. 🙌🏾

Van Toestelhulp naar Klantenservice

Behalve met de Toestelhulp helpt Simpel je graag op andere manieren. Stel je vraag in onze Community of kijk eerst bij de topics, want misschien staat je probleem met je telefoon er al bij. Toch persoonlijke hulp nodig? Onze toppers van de Klantenservice staan voor je klaar!