Het antwoord is Simpel | Simpel

Betrouwbaar en snel 5G-internet voor de beste prijs

Bij ons maak je altijd snel en betrouwbaar gebruik van 5G internet via het mobiele netwerk van Odido. Bij Simpel heb je snel en stabiel 5G internet voor de beste prijs! šŸ†

Supersnel en betrouwbaar 5G-internet

Met je Sim Only abonnement bij Simpel maak je gebruik van het 5G-netwerk van Odido. Dit mobiele netwerk heeft veel prijzen gewonnen. Het is een van de beste netwerken van de wereld. En het belangrijkste voor jou is dat je altijd en overal bereik hebt. 5G internet van Odido is stabiel, veilig en natuurlijk supersnel. Zelfs als je op drukke plekken bent, is het netwerk van Odido stabiel en heb je een goede internetsnelheid. Want dit 5G netwerk heeft de meeste masten en mastlocaties in Nederland. Helemaal TOP als je altijd in kristalheldere kwaliteit wil streamen en supersnel wil surfen! šŸš€ Zowel thuis als buiten de deur, want de nieuwste technologieĆ«n zorgen altijd voor een supersnelle verbinding. Gewoon, met de goedkoopste Sim Only van Simpel.

Bekijk eenvoudig de dekking van het netwerk bij jou in de buurt met behulp van de dekkingskaart.

Voor een 5G abonnement bij Simpel heb je twee dingen nodig: een telefoon die geschikt is voor 5G en het 5G netwerk. Het 5G netwerk regelt Simpel voor je. Via toestelhulp kan je zien of je telefoon geschikt is voor 5G.

Verschil tussen 4G en 5G

5G van Simpel heeft een downloadsnelheid tot wel 150 Mbit/s en een uploadsnelheid van maximaal 50 Mbit/s. Perfect om altijd zonder haperen te streamen.

Het 5G netwerk is niet alleen sneller, maar heeft ook nog een grotere capaciteit dan 4G. Heb je weleens op een groot festival gestaan en kon je je vrienden toen niet meer bereiken? Met een 5G abonnement heb je daar als het goed is geen last meer van. Door de grotere capaciteit van dit netwerk heb je een betere dekking en kun je binnen een mum van tijd een foto posten op je socials of je vrienden een bericht sturen. Zonder overbelasting van het netwerk.

Het 5G netwerk is tot slot ook nog stabieler dan het 4G netwerk. Je hebt hiermee minder haperingen en kunt hierdoor nog beter online blijven. Handig als je bijvoorbeeld veel gamet of online meetings wil bijwonen.

Hoeveel internet heb ik nodig?

Dat hangt af van wat je op je telefoon doet! Stream je erop los, speel je online games alsof je leven ervan afhangt en stuur je elke dag videoā€™s naar vrienden? Dan kan je bundel niet groot genoeg zijn. Gebruik je het juist om af en toe te whatsappen en soms het nieuws te lezen? Dan kom je met een kleine bundel van 1GB ook wel uit. Lees hier meer over hoeveel MB je nodig hebt. Bel je veel? Check dan ook zeker alle voordelen van een bundel met onbeperkt bellen.

5G abonnementen van Simpel

Bij Simpel kun je kiezen uit verschillende 5G abonnementen. Allemaal met andere hoeveelheden belminuten en MB's, maar allemaal voor de best mogelijke prijs. Of je nu op zoek bent naar een zakelijke sim only, een mobiel abonnement voor studenten of een sim only voor je kind. Bij ons vind je altijd het sim only abonnement dat bij je past!

Veelgestelde vragen over 5G

Wat is 5G?

5G staat voor vijfde generatie mobiele telecommunicatie. Je kunt met 5G series en films kijken, gamen en videobellen op je telefoon met supersnel internet. 5G internet is sneller dan 4G.

Is er ook 5G bij mij in de buurt?

Bij Simpel maak je gebruik van het 5G-netwerk van Odido. Dit heeft landelijke dekking. Op de dekkingskaart zie je hoe sterk de dekking in jouw omgeving is.

Is mijn telefoon geschikt voor 5G?

De meeste moderne telefoons zijn geschikt voor 5G, maar niet allemaal. Twijfel je of jouw telefoon geschikt is? Op onze toestelhulp-pagina staat per model uitgelegd of de telefoon geschikt is voor 5G of niet.

Wordt 4G vervangen door 5G?

Voorlopig niet. Als je geen gebruik maakt van 5G, blijf je gewoon verbonden met ons 4G-netwerk.

Ik heb 5G maar ik zie nog geen 5G logo op mijn telefoon?

Heb je een telefoon die geschikt is voor 5G Ć©n een 5G abonnement, maar zie je nog geen 5G op je scherm? Zet je mobiele data uit en weer aan en herstart daarna je toestel zodat je simkaart opnieuw verbinding maakt. Daarna kun je via onderstaande stappen controleren of je verbinding hebt met het 5G-netwerk.

  • iPhone:Ā Instellingen -> Mobiel netwerk
  • Android:Ā Instellingen -> Verbindingen -> Mobiele netwerken