Het antwoord is Simpel | Simpel

De beste Sim Only Black Friday deals van Simpel!

Black Friday 2023 is voorbij, maar niet getreurd. Bij Simpel profiteer je het hele jaar door van fantastische Sim Only aanbiedingen. Onder andere met gigantisch veel data en belminuten voor een superscherpe prijs. Dát is de liefde van Simpel. Op deze pagina vind je een overzicht van onze beste Sim Only deals. Nu mét gratis aansluiten. Wees er snel bij, want deze acties zijn tijdelijk.

Onze beste deal: 10 GB + 4GB gratis en onbeperkt bellen voor € 10

De hele maand door zonder datazorgen bellen, appen, streamen en je social media checken? Dan is dit de beste Sim Only deal voor jou. Voor maar € 10 krijg je maar liefst 14 GB data, onbeperkt bellen én 500 sms'jes. En dan hoef je ook nog eens geen aansluitkosten te betalen ter waarde van € 20. 🧑‍🚀 Dát is de liefde van Simpel. Pak snel deze deal en je zit voor de beste prijs op een geweldig netwerk met supersnel 4G.

Sim Only deal met 100 minuten + 500 MB voor maar € 4,00

Bij Simpel zit je het hele jaar door goed voor goedkope Sim Only abonnementen. Zonder aansluitkosten te betalen heb je voor slechts € 4,00 per maand 500 MB data en kun je 100 minuten bellen. Ook ontvang je maarliefst 500 sms'jes, én je kunt surfen op het internet. 500 MB is meer dan genoeg als je af en toe WhatsApp gebruikt of het nieuws wil lezen. Dat is de liefde van scherpe aanbiedingen bij Simpel!

Scherpe Sim Only deal: 5 + 2 GB en 250 minuten voor € 7,50

Genieten van een geweldig netwerk voor een gigantisch scherpe prijs? Het kan met deze heerlijke Sim Only deal. 250 minuten bellen, 500 keer sms'en met ook nog eens 7 GB aan data. En dat alles voor maar € 7,50. Bellen zo lang als je wil en wil je elkaar zien? Met 7 GB aan data kun je ook lang met elkaar videobellen!

Wat is Black Friday precies?

Maar wat is Black Friday dan? Black Friday is een trend die over is gewaaid uit de Verenigde Staten, waar de vrijdag na Thanksgiving wordt gebruikt als startpunt voor de aankoop van kerstcadeaus. Een goed moment voor jou om te shoppen naar scherpe aanbiedingen. Black Friday valt ieder jaar op de laatste vrijdag van de maand november. Handig om te weten! De maandag na Black Friday wordt Cyber Monday genoemd en is gericht op de koopjesjagers die op zoek zijn naar tech en gadgets. 🤖 Hier in Nederland is Cyber Monday wat minder bekend maar kun je gelukkig nog een dag langer profiteren van de beste deals. Zo ook de Black Friday topdeals van Simpel!

Wanneer kun je de Sim Only Black Friday deals van Simpel pakken?

Klinken deze Black Friday deals voor Sim Only van Simpel je als muziek in de oren? Snappen we. Op vrijdag 29 november 2024 is het weer Black Friday. Maar onze Sim Only deals kun je nu al pakken. Wees er snel bij, want deze extra scherpe Sim Only aanbiedingen zijn tijdelijk.

Het hele jaar door Sim Only aanbiedingen van Simpel

Op Black Friday zit je meer dan goed bij Simpel voor de beste Sim Only deals. Maar wist je dat je het hele jaar door goed zit bij ons voor mooie Sim Only aanbiedingen? Zo hebben we altijd veel GB voor een verrassend lage prijs. En stunten we het hele jaar door om de haverklap met giga ladingen aan extra data. Je Black Friday Sim Only deal gemist? Geen zorgen, check onze aanbiedingen voor meer deals het hele jaar door. 🎉