Het antwoord is Simpel | Simpel

De beste Sim Only Black Friday deals van Simpel!

Yi-haa! 🤩 Het is weer Black Friday. Ook in 2023 pak je de beste Sim Only Black Friday deals weer bij Simpel. Onder andere met gigantisch veel data en belminuten voor een superscherpe prijs. Dát is de liefde van Simpel. Vanaf deze week is het weer zo ver. Op deze pagina vind je een overzicht van onze beste Black Friday Sim Only deals. Tijdelijk mét gratis aansluiten. Wees er snel bij, want deze acties zijn tijdelijk.

Onze beste Black Friday deal: 15 GB + onbeperkt bellen voor € 10

De hele maand door zonder datazorgen bellen, appen, streamen en je social media checken? Dan is dit de beste Sim Only deal voor jou. Voor maar € 10 krijg je maar liefst 15 GB data, onbeperkt bellen én 500 sms'jes. En dan hoef je ook nog eens geen aansluitkosten te betalen ter waarde van € 20. 🧑‍🚀 Dát is de liefde van Simpel. Pak snel deze deal en je zit voor de beste prijs op een geweldig netwerk met supersnel 4G.

Black Friday deal met onbeperkt bellen + 500 MB voor maar € 3,50

Bij Simpel zit je het hele jaar door goed voor goedkope Sim Only abonnementen. Zonder aansluitkosten te betalen heb je voor slechts € 3,50 per maand 500 MB data én kun je onbeperkt bellen. Perfect als je eindeloos wilt kletsen met familie en vrienden. Én je kunt surfen op het internet. 500 MB is meer dan genoeg als je af en toe WhatsApp gebruikt of het nieuws wil lezen. Dat is de kunst van scherpe aanbiedingen bij Simpel!

Scherpe Black Friday deal: 7 GB + onbeperkt bellen voor € 7,50

Genieten van een geweldig netwerk voor een gigantisch scherpe prijs? Het kan met deze heerlijke Sim Only deal. Onbeperkt bellen en 500 keer sms'en met ook nog eens 7 GB aan data. En dat alles voor maar € 7,50. Bellen zo lang als je wil en wil je elkaar zien? Met 7 GB aan data kun je ook lang met elkaar videobellen!