Eenmaal Andermaal Deals: de beste Sim Only Black Friday deals van Simpel!

Yi-haa! 🤩​ De beste Black Friday Sim Only deals pak je dit jaar bij Simpel, want speciaal voor jou hebben we nu de Eenmaal Andermaal Deals. Superscherpe deals voor Sim Only op Black Friday. Onder andere met tijdelijk gratis aansluiten én gigantisch veel extra data. Dát is de kunst van Simpel. Meer weten? Lees snel verder!

14 GB + Onbeperkt Bellen voor maar € 10

De hele maand door zonder datazorgen appen, streamen en je social media checken? Dan is dit de beste Sim Only Black Friday deal voor jou. Voor maar € 10 krijg je maar liefst 14 GB data én Onbeperkt Bellen. En dan hoef je ook nog eens geen aansluitkosten te betalen ter waarde van € 25. 🧑‍🚀 Dát is de kunst van Simpel. Pak snel deze deal en je zit voor de beste prijs op een geweldig netwerk met supersnel 4G.

500 MB + Onbeperkt Bellen voor maar € 3,50

Bij Simpel zit je het hele jaar door goed voor goedkope Sim Only abonnementen. Dit jaar doen we er met deze Sim Only Black Friday deal een flinke schep bovenop. Zonder aansluitkosten te betalen, heb je voor slechts € 3,50 per maand 500 MB data én kun je Onbeperkt Bellen. Perfect als je altijd wil kunnen bellen zonder je zorgen te maken of je nog genoeg belminuten hebt. En 500 MB is meer dan genoeg als je af en toe WhatsApp gebruikt of het nieuws wilt lezen. Dat is de kunst van Black Friday bij Simpel!

6 GB + Onbeperkt Bellen voor maar € 7,50

Genieten van een geweldig netwerk voor een gigantisch scherpe prijs? Het kan met deze heerlijke Black Friday deal. Onbeperkt Bellen en sms’en, met ook nog eens 6 GB aan data. En dat alles voor maar € 7,50. Perfect om foto’s te sturen naar vrienden, zo nu en dan video’s te streamen en om op elk moment bij te praten met vrienden en familie. Topdeal!

Wanneer kun je de Sim Only Black Friday deals van Simpel pakken?

Klinken deze Black Friday deals voor Sim Only van Simpel je als muziek in de oren? Snappen we. Wees er snel bij, want deze extra scherpe Sim Only aanbiedingen zijn tijdelijk. Sla je slag, dan betaal je geen aansluitkosten en krijg je deze gigantische hoeveelheid extra gratis GB’s. 🥳

Meer Sim Only aanbiedingen van Simpel

Op Black Friday zit je meer dan goed bij Simpel voor de beste Sim Only deals. Maar wist je dat je het hele jaar door goed zit bij ons voor mooie Sim Only aanbiedingen? Zo hebben we altijd veel GB voor een verrassend lage prijs. En stunten we het hele jaar door om de haverklap met ladingen aan extra data. Je Black Friday deal gemist? Geen zorgen, check onze aanbiedingen voor meer deals het hele jaar door. 🎉