Het antwoord is Simpel | Simpel

Beste Sim Only abonnement

De beste prijs en ook nog eens een supersnel en stabiel netwerk? Dát is waarom je het beste Sim Only abonnement afsluit bij Simpel: de beste Sim Only provider als je geen onnodige extra’s wilt en de volledige controle wilt houden over je abonnement. Lees hier meer over de voordelen van Simpel.

Wat is Sim Only?

Wil je weten wat Sim Only is? Het is een abonnement waarbij je alleen een simkaart krijgt van je provider. Zelf zorg je voor een telefoon. Zo betaal je alleen voor je bundels en ben je extra goedkoop uit.

Beste Sim Only provider

Simpel hoort al jaren tot de beste providers volgens de Consumentenbond. Zo kun je bij ons rekenen op Sim Only voor de beste prijs en een ongekend hoge kwaliteit. Met een providerwaardering van maar liefst een 9,7!

Lage prijs én goede Klantenservice

Voor € 4,00 heb je al een abonnement bij de beste Sim Only provider. Dat is ons goedkoopste Sim Only abonnement. Je kunt daarbij rekenen op een hoge kwaliteit, want Simpel gebruikt het supersnelle en betrouwbare netwerk van Odido

Mocht je toch een keer problemen hebben? Dan staat onze Klantenservice altijd voor je in de startblokken. Die zijn op allerlei manieren te bereiken. Telefonisch, op social, per mail: noem maar op. We hebben zelfs onze chatbot Simke die je kan helpen! De Consumentenbond waardeert onze Klantenservice met een mooie 9,2. Iets om trots op te zijn! Maar natuurlijk proberen we het altijd nóg beter te doen.

Simpel heeft de minste storingen

Bij Simpel zit je goed voor het beste Sim Only abonnement qua storingspercentage. Volgens de Consumentenbond is dit percentage bij ons het laagst van alle providers: slechts 1,3% van onze klanten had last van een storing in het vierde kwartaal van 2022. Natuurlijk doen we altijd ons best om het storingspercentage nóg lager te krijgen!

Sim Only abonnementen van Simpel

Elk abonnement is bij ons het beste Sim Only abonnement. Je kunt altijd rekenen op dezelfde voordelen.

Het meest bekroonde mobiele netwerk

Geen mobiel netwerk viel vaker in de prijzen dan dat van Simpel. We zijn daarom trots dat we dit snelle en betrouwbare netwerk van Odido gebruiken. Zo zit je goed voor hoge kwaliteit voor de beste prijs.

Supersnel en betrouwbaar 4G-internet

Je kunt bij ons rekenen op supersnel en stabiel 4G-internet. Ideaal om zonder te haperen te streamen, gamen, appen en downloaden. Twijfel je of 5G beter bij je past? Je kunt hier meer lezen over de keuze tussen 4G of 5G.

Altijd controle over je kosten met het Simpel Plafond

Nooit meer uitgeven dan je vooraf bepaalt? Het kan met het Simpel Plafond. Daarmee stel je een maximumbedrag in dat je per manad kwijt wilt zijn aan je abonnement. Zit je aan dit Plafond? Dan kun je niet meer bellen, sms'en en internetten.

Altijd inzicht in je verbruik met de Mijn Simpel app

In Mijn Simpel en de Mijn Simpel app check je makkelijk en snel je verbruik. Ideaal om niet voor verrassingen te staan. Jij weet wanneer je op je minuten of MB's moet letten. Behalve als je onbeperkt kunt bellen natuurlijk. Dan kun je bellen tot je erbij neervalt!

Gratis je bundels aanpassen

Elke maand weer een abonnement dat bij je past? Zo simpel kan het zijn. Via de app pas je makkelijk je bundel aan. Handig als je toch meer MB's nodig hebt dan verwacht! Of toch niet die onbeperkt bellen-bundel nodig hebt.

Gesprekken ronden we af per seconde in plaats van minuten

Bij ons betaal je nooit te veel. Gesprekken ronden we af per seconde. Niet per minuut. Wel zo eerlijk.

Internetsessies ronden we af in KB’s en niet in MB’s

Datzelfde geldt voor mobiel internetten. We ronden af in KB's. Niet in MB's. Zo benut je je internetbundel extra goed.

Sim Only voor je kind

Simpel heeft de juiste Sim Only voor je kind. Hiermee heb je op afstand controle over kosten en inzicht in het verbruik. Je kunt het abonnement van je kind namelijk beheren in de Mijn Simpel app.

Sim Only voor senioren

Het leent zich uitstekend voor elke leeftijdsgroep. Daarom is Sim Only voor senioren ook ideaal. Zo blijf je je vertrouwde telefoon gebruiken. Geen gedoe met het overzetten van gegevens en foto's. En ondertussen betaal je ook nog eens een veel lager maandbedrag.

Handig: onbeperkt bellen

Je kunt bij Simpel met Sim Only onbeperkt bellen. Bij ons abonnement van € 10 zit het standaard inbegrepen. Heb je een andere bundel en wil je zoveel als je wilt bellen? Dan kun je de extra bundel voor onbeperkt bellen nemen. Kost maar € 1,50 per maand en is maandelijks opzegbaar. Zo simpel kan het zijn.

De Beste Sim Only Deals

stap 1

Looptijd

stap 2

Bundels

NU GRATIS AANSLUITEN!

500 MB
>
100 minuten
500 sms'jes

4,00

NU GRATIS AANSLUITEN!

3 GB
>
100 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

6,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

7 GB
>
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

7,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

10 GB
>
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

8,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

15 GB
>
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

meest gekozen
10,00
stap 3

Extra opties

Onbeperkt bellen*
*) Excl. bellen van NL naar het buitenland
1,50

4G-internetsnelheid

Simpel gebruikt het 4G-netwerk van Odido. En dat is goed nieuws! Want met ons betrouwbare 4G-netwerk kun je rekenen op een hoge snelheid en uitstekende dekking.
tot 150 Mbit/s
tot 50 Mbit/s