Het antwoord is Simpel | Simpel

Wat is Sim Only en is het iets voor jou?

Zoek je een goedkoop abonnement? Dan zit je goed met Sim Only! Je krijgt alleen een simkaart en betaalt alleen voor je bundels. Perfect om je maandelijkse kosten zo laag mogelijk te houden en toch een abonnement te hebben dat helemaal bij je past. Wil je meer weten over wat Sim Only is? Lees snel verder!

Wat is Sim Only?

Sim Only is een abonnement waarbij je alleen betaalt voor een simkaart met bundels om te bellen, sms’en en internetten. De Sim Only betekenis is dan ook: alleen een simkaart. Zelf regel je een telefoon. Die betaal je met Sim Only niet tijdens de abonnementsperiode af. Dit zorgt dat je maandelijkse kosten met Sim Only lekker laag blijven. Bij Simpel krijg je een Sim Only abonnement met lekker snel 4G-internet. Twijfel je tussen de keuze voor 4G of 5G-internet? Ook met 4G kun je prima vooruit!

In 4 stappen overstappen op Sim Only

Sim Only werkt hetzelfde als een abonnement waarbij je op afbetaling een telefoon koopt. Minus de lening die je daarvoor aangaat en de extra kosten die je krijgt. Zo werkt Sim Only:

  1. Je sluit een abonnement af.
  2. Van ons krijg je een simkaart.
  3. Je plaatst deze simkaart in je telefoon.
  4. Je gebruikt nu je Sim Only abonnement.

4 redenen om te kiezen voor Sim Only

Sim Only is om allerlei manieren de beste keuze. Benieuwd welke?

Je hebt al een telefoon

Met Sim Only kun je je huidige telefoon blijven gebruiken. Handig, want daarop staan al je foto’s, gesprekken en video’s. Bovendien werkt-ie nog prima. Dus waarom een nieuwe telefoon op afbetaling kopen? Je hebt al een goede telefoon en betaalt zo met Sim Only een veel lager bedrag per maand.

Je wilt lage maandelijkse kosten

Sim Only is de beste keuze als je voor de laagst mogelijke prijs een telefoonabonnement wilt. Ons goedkoopste Sim Only abonnement kost slechts € 4,00! Handig als je al een telefoon hebt, of als je zelf je telefoon geschikt voor Sim Only wilt kopen om lekker lage maandelijkse lasten te houden.

Je wilt geen lening aangaan

Koop je bij je abonnement een telefoon op afbetaling en is het af te betalen bedrag € 250 of hoger? Dan ga je een lening aan. Hiervoor moet je een Inkomens- en Lastentoets doen en krijg je een BKR-registratie. Hierdoor kun je daarna minder hoge leningen afsluiten. Dit heeft ook invloed op het maximale hypotheekbedrag. Oftewel: een boel geregel en onhandige gevolgen als je bijvoorbeeld een huis wilt kopen. Dit maakt ons abonnement ideaal als je op de kleintjes wil letten. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Sim Only voor 50+ of Sim Only voor studenten. Wil je dus een mobiel abonnement zonder bkr? Kies dan voor een sim only. Een Sim Only is een mobiel abonnement zonder BKR. Dus daarbij heb je dat gedoe niet.

Je wilt vrijheid om te wisselen van telefoon

Met Sim Only kun je op elk moment overstappen van telefoon. Dat kan bij een abonnement met telefoon op afbetaling ook. Het enige verschil is dat je dan blijft betalen voor een telefoon die je niet meer gebruikt. Met Sim Only heb je dat probleem niet. Wil je meer weten over wat fijne Sim Only telefoons zijn? Dat lees je op deze pagina.

Het verschil tussen Sim Only en Prepaid

Net als bij Sim Only regel je bij Prepaid ook zelf een telefoon. Ook dat is daarmee een ‘only sim’-manier om mobiel te bellen, sms’en en internetten. Toch zijn er grote verschillen tussen Sim Only en Prepaid. Zo betaal je bij Prepaid vooraf voor tegoed dat je daarna kunt gebruiken. De tarieven voor dit tegoed zijn hoger dan als je via Sim Only gaat bellen, sms’en en internetten. Bovendien kun je dit niet meer doen als je tegoed op is.

De Beste Sim Only Deals

stap 1

Looptijd

stap 2

Bundels

NU GRATIS AANSLUITEN!

500 MB
>
100 minuten
500 sms'jes

4,00

NU GRATIS AANSLUITEN!

3 GB
>
100 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

6,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

7 GB
>
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

7,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

10 GB
>
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

8,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

15 GB
>
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

meest gekozen
10,00
stap 3

Extra opties

Onbeperkt bellen*
*) Excl. bellen van NL naar het buitenland
1,50

4G-internetsnelheid

Simpel gebruikt het 4G-netwerk van Odido. En dat is goed nieuws! Want met ons betrouwbare 4G-netwerk kun je rekenen op een hoge snelheid en uitstekende dekking.
tot 150 Mbit/s
tot 50 Mbit/s