Het antwoord is Simpel | Simpel

4G Sim Only

Een goedkoop abonnement met snel en stabiel mobiel internet? Ga voor Sim Only met 4G! Bij Simpel krijg je altijd de beste prijs  op een supersnel en betrouwbaar netwerk. Op deze pagina lees je wat voor moois er mogelijk is met je 4G-abonnement.

Dit zijn de voordelen van een 4G Sim Only abonnement bij Simpel

Bij Simpel krijg je de beste prijs voor je 4G Sim Only abonnement. Op welke voordelen je nog meer kunt rekenen?

  • Je hebt bij ons al een 4G-abonnement vanaf € 4,00 per maand! Zo is er voor elke gebruiker wel een passend abonnement.
  • Je hebt altijd supersnel en stabiel 4G via het supersnelle en betrouwbare netwerk van Odido. Met bijna 5000 zendmasten zit je nooit zonder bereik. Van de Wadden tot Maastricht en van Zeeland tot Groningen.
  • Geen onnodige extra’s. Zo betaal je niet voor dingen die je toch niet gebruikt.
  • Altijd een abonnement dat bij je past, want je kunt elke maand andere bundels nemen.
  • Een hoge snelheid van 150 Mbit/s waarmee je zonder te haperen streamt en foto's in een oogopslag verstuurt en ontvangt.
  • Nooit meer kosten maken dan je vooraf instelt met het Simpel Plafond.

Keuzehulp voor jouw ideale 4G Sim Only abonnement

Altijd een Sim Only abonnement dat bij je past. Daar gaan we voor. Daarom kun je bij Simpel uit allerlei 4G-abonnementen kiezen met Sim Only. Al vanaf € 4,00 per maand. Of je nu een kleine of grote gebruiker bent, wij hebben de juiste bundel. Onderaan de pagina staan al onze huidige bundels. En kom je er tijdens je abonnement achter dat je niet uitkomt met je minuten of MB's? Dan kun je altijd je bundels aanpassen. Zo blijft het abonnement de hele abonnementsperiode bij je passen.

4G Sim Only tarieven

We houden de tarieven voor je 4G-abonnement graag simpel voor je. Gesprekken ronden we daarom af per seconde en internetverbruik per KB. Wel zo eerlijk. Andere bundels nodig? Via Mijn Simpel en de Mijn Simpel app verander je makkelijk je bundel. Naar boven of beneden.

Buitenbundelkosten

  • € 0,31 per minuut of sms
  • € 0,15 per MB

Veelgestelde vragen

Wat is 4G?

4G is een mobiel netwerk waarmee je draadloos kunt bellen, sms’en en internetten. Het is de afkorting voor vierde generatie, wat slaat op de verschillende generaties mobiele netwerken. Zo is 4G de opvolger van bijvoorbeeld 2G en 3G. Een andere naam voor 4G is Long Term Evolution (LTE).

Wat is het verschil tussen 4G en 5G?

5G is de opvolger van 4G. Op dit moment is er nog geen groot verschil tussen 4G en 5G. Dit komt omdat de netwerken vooralsnog dezelfde frequenties gebruiken om hun signaal te verspreiden. 5G is iets sneller, maar hierdoor niet heel veel sneller. 5G wordt pas sneller zodra speciale 5G-frequenties beschikbaar komen. Op dit moment is het nog onbekend wanneer dat is. Lees hier meer over het verschil tussen 4G- of 5G-internet.

Hoe zie je hoeveel 4G data je nog hebt?

Dat zie je makkelijk en snel op Mijn Simpel en in de Mijn Simpel app.

Is je abonnement maandelijks opzegbaar?

Dat verschilt. Bij Simpel kun je een abonnement voor 12 of 24 maanden afsluiten. Tijdens je contractperiode is je 4G-abonnement niet maandelijks opzegbaar. Zodra de contractperiode is verstreken, is je abonnement maandelijks opzegbaar.

Hoe zit het met 4G Sim Only en gebruik ervan in het buitenland?

Je kunt in de hele EU (en een paar andere landen) de bundels van je 4G Sim Only abonnement gebruiken. Ga je verder van huis? Dan betaal je het buitenlandtarief.

Waarom is een 4G Sim Only abonnement zo goedkoop?

Met Sim Only betaal je alleen voor je bundels. Niet voor een telefoon op afbetaling die je daarbij koopt. Zo heb je al vanaf € 4,00 een abonnement op het meest bekroonde netwerk. Op die manier kan Simpel de goedkoopste Sim Only aanbieden.

Krijg je een BKR-registratie bij een Sim Only abonnement?

Nee. Dat komt omdat je met een Sim Only abonnement geen lening aangaat. Je hebt dus altijd Sim Only zonder BKR-registratie.

Hoeveel MB heb je nodig?

Dat hangt af van je verbruik. De één belt af en toe, de ander dagelijks. Sommigen internetten veel, anderen nooit. Eén ding is zeker: er is altijd een Sim Only abonnement dat bij je past. Je kunt hier het antwoord vinden op je vraag: hoeveel MB heb ik nodig?

Is 4G beschikbaar op je telefoon?

Verreweg de meeste telefoons hebben 4G. Zo kun je Sim Only voor je iPhone met 4G nemen en Sim Only voor je Samsung met 4G nemen. Is je telefoon al meer dan tien jaar oud? Dan bestaat de kans dat hij niet geschikt is voor 4G.

Is een 4G Sim Only abonnement geschikt voor zakelijk gebruik?

Ja, je kunt je Sim Only zakelijk gebruiken. Voor ons maakt dat niet uit. Sterker nog: we hebben meerdere voordelen voor zakelijke gebruikers. Zo beheer je makkelijk meerdere abonnementen in de Mijn Simpel app. Bijvoorbeeld van je personeel.

De Beste Sim Only Deals

stap 1

Looptijd

stap 2

Bundels

NU GRATIS AANSLUITEN!

500 MB
>
100 minuten
500 sms'jes

4,00

NU GRATIS AANSLUITEN!

3 GB
>
100 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

6,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

7 GB
>
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

7,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

10 GB
>
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

8,50

NU GRATIS AANSLUITEN!

15 GB
>
250 minuten onbeperkt bellen*
500 sms'jes

*) Excl. bellen van NL naar het buitenland

meest gekozen
10,00
stap 3

Extra opties

Onbeperkt bellen*
*) Excl. bellen van NL naar het buitenland
1,50

4G-internetsnelheid

Simpel gebruikt het 4G-netwerk van Odido. En dat is goed nieuws! Want met ons betrouwbare 4G-netwerk kun je rekenen op een hoge snelheid en uitstekende dekking.
tot 150 Mbit/s
tot 50 Mbit/s