Simpel Prepaid is gestopt

Sinds 1 augustus 2019 zijn we gestopt met Simpel PrePaid. Onze PrePaid simkaarten zijn niet meer te koop. Ook tegoed opwaarderen kan niet meer. Waarom we stoppen met PrePaid? Onze Sim Only abonnementen zijn extra goedkoop. Zo heb je voor € 3,50 al ons goedkoopste Sim Only abonnement. Daarmee heb je de beste prijs en gebruik je het mobiele netwerk dat als vaakst het beste getest is. De vraag naar Simpel PrePaid is daarmee zo goed als verdwenen.

Gevolgen voor als je PrePaid van Simpel hebt

Vanaf februari 2019 hebben we je meerdere keren via sms laten weten dat Simpel PrePaid gaat stoppen. En wat voor jou de gevolgen zijn. Vanaf 1 augustus 2019 kun je de simkaart niet meer gebruiken. Ook niet om gebeld te worden.

Wat gebeurt er met je PrePaid tegoed?

Je PrePaid tegoed kon je gebruiken tot 1 augustus 2019. Eventueel resterend PrePaid tegoed en het telefoonnummer zijn automatisch komen te vervallen. De simkaart en de Simpel PrePaid dienst zijn niet meer te gebruiken.

Nummerbehoud

Nummerbehoud was mogelijk tot 30 september 2019. Tot die datum kon je je Simpel PrePaid nummer meenemen naar een Simpel abonnement of een andere aanbieder.

Wat is PrePaid?

PrePaid is een simkaart dat gekoppeld is aan tegoed. Dit tegoed betaal je vooraf en kun je gebruiken om te bellen, sms’en en internetten.

Daarom is Sim Only nu ook voor PrePaid gebruikers de beste keuze

Simpel stopte met PrePaid omdat Sim Only de beste keuze is. Zelfs als je PrePaid hebt en nergens aan vast wil zitten. Dit komt omdat je bij Simpel een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement kunt nemen. Daarmee zit je nergens aan vast en ben je goedkoper uit dan als je hetzelfde bedrag voor PrePaid betaalt.

De beste prijs + het vaakst als best geteste netwerk

Stap nu over en profiteer van De Beste Deals. Met Sim Only van Simpel kies je voor de beste prijs + het netwerk dat het vaakst als beste getest is. Dat van T-Mobile. Zo kun je supergoedkoop bellen, sms’en en internetten met gratis 4G-internetsnelheid.

De beste prijs + het vaakst als best geteste netwerk

Stap nu over en profiteer van De Beste Deals. Met Sim Only van Simpel kies je voor de beste prijs + het netwerk dat het vaakst als beste getest is. Dat van T-Mobile. Zo kun je supergoedkoop bellen, sms'en en internetten met gratis 4G-internetsnelheid.