Simpel Prepaid is gestopt

Simpel is op 1 augustus 2019 met Simpel Prepaid gestopt. Veel mensen zijn daarom al overgestapt van Simpel Prepaid naar een Simpel sim-only abonnement. De vraag naar Simpel Prepaid is daarmee zo goed als verdwenen. Simpel Prepaidkaarten zijn niet meer te koop in de winkels sinds 1 februari en opwaarderen is niet meer mogelijk sinds 1 mei. Op deze manier hebben we alle klanten de tijd gegeven op het tegoed op te maken en eventueel over te stappen naar een abonnement.

Gevolgen voor klanten met een Simpel Prepaid-simkaart

Vanaf februari 2019 hebben we onze Prepaid-klanten meermaals via sms geïnformeerd over het stoppen van Simpel Prepaid en de gevolgen hiervan. Vanaf 1 augustus 2019 kun je de simkaart niet meer gebruiken; ook niet om gebeld te worden.

Prepaid-tegoed

Je Prepaid-tegoed kon je gebruiken tot 1 augustus 2019. Eventueel resterend Prepaid-tegoed en het telefoonnummer zijn automatisch komen te vervallen en de simkaart en de Simpel Prepaid-dienst zijn niet meer te gebruiken.

Nummerbehoud

Nummerbehoud was mogelijk tot 30 september 2019. Tot die datum kon je je Simpel Prepaid-nummer meenemen naar een Simpel abonnement of een andere aanbieder.

De beste prijs + het beste netwerk

Stap nu over en profiteer van De Beste Deals. Met Sim Only van Simpel kies je voor de beste prijs + het beste netwerk. Supergoedkoop bellen, sms'en en internetten met gratis 4G-internetsnelheid. Met Simonly van Simpel maak je gebruik van het T-Mobile netwerk: het snelste en als beste geteste mobiele netwerk van Nederland. Ook belangrijk om te weten; met Simpel krijg je maximale controle over je kosten.