Werken bij Simpel

Simpel staat voor transparantie en eerlijkheid. Overzichtelijke aanbiedingen en heldere, open communicatie. Niet alleen in onze producten en diensten maar ook op de werkvloer. Deze waarden zie je terug over de hele linie.

Liefde voor eenvoud

We handelen altijd vanuit het principe 'Liefde voor eenvoud'. We maken ingewikkelde zaken overzichtelijk in het voordeel van onze klanten. Door overal in de bedrijfsvoering eenvoud toe te passen behouden we de menselijke maat en creëren we kansen. We bieden onze klanten de voordelen van die eenvoud en zorgen voor een constante kwaliteit. We leveren wat we beloven.

Zo hebben wij een unieke plek weten te veroveren als sim-only aanbieder en dagen we onszelf dagelijks uit om deze plek te behouden. We werken samen in een grote, gezellige ruimte met flexplekken zodat iedereen dichtbij onze klantenservice zit. Hierdoor zit iedere laag van de organisatie dichtbij het hart waar alles om draait; onze klanten. Bij Simpel is geen dag hetzelfde, omdat technische en praktische ontwikkelingen in onze markt elkaar snel opvolgen. We werken met een ambitieus team en streven samen naar optimale dienstverlening zonder gedoe.

Simpel-DNA

Simpel is geen zogenaamde 'corporate' organisatie. Sterker nog, we vinden het belangrijk om onze start-up-mentaliteit te behouden. We werken efficiënt, met korte lijnen, snelheid en slagkracht.

Werken bij Simpel is dynamisch en uitdagend. We geven ruimte en zelfstandigheid en vragen inzet, resultaten en het nemen van verantwoordelijkheid. Simpel heeft een divers team dat zich kenmerkt door gemeenschappelijk Simpel-DNA.

Als je simpel-DNA hebt, ben je:

  • een teamplayer. Je maakt makkelijk contact en werkt goed samen, staat klaar voor je collega's en levert constructieve feedback
  • resultaatgericht. Je levert wat je afspreekt en kunt onder druk goed presteren. Je houdt daarbij altijd het effect voor onze klanten in gedachten
  • inlevend. Je voelt anderen goed en snel aan. Je kunt je makkelijk verplaatsen in de gevoelens en situaties van zowel klant als collega en je begrijpt welke impact bepaalde omstandigheden op een ander kunnen hebben
  • proactief. Je anticipeert actief op ontwikkelingen en neemt je verantwoordelijkheid
  • flexibel. In tijd, prioritering, werkplek, omgang met collega's
  • zelf-startend. Je hebt geen opdrachten nodig om aan het werk te gaan, bent initiatiefrijk en ambitieus: je wil met veel energie Simpel en jezelf verder ontwikkelen

Fijne werksfeer

In ruil voor je inzet wordt er goed voor je gezorgd. Voor zover je functie dat toelaat zijn werktijden flexibel, we kijken naar je output en niet zozeer naar het aantal uren dat je aanwezig bent. Op kantoor is het goed toeven. Je collega's zijn fijne mensen met het Simpel-DNA en de ruimte is bewust ingericht om je er prettig in te kunnen voelen.

's Ochtends staat er een ontbijtje voor je klaar en tussen de middag maakt onze eigen kok Max een lekkere gevarieerde lunch. Ook als je een keer overwerkt kun je rekenen op een gezonde verse maaltijd. De week wordt meestal afgesloten met een gezellige borrel in ons eigen sfeervolle Simpel café.

Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures op ons kantoor in Amsterdam.

Onze contactcenter-partner ContactCare heeft de volgende vacature in Amersfoort:

  • Klantenservice-medewerker voor Simpel
  • Onze contactcenter-partner Vanad Group heeft de volgende vacature in Capelle:

  • Klantenservice-medewerker voor Simpel