Uitleg over het bevestigen van je 06-nummer

Deze sms heb je ontvangen om je 06-nummer te bevestigen voor nummerbehoud. Reageer alleen op deze sms als je een abonnement bij Simpel hebt besteld. Let op: als je niet reageert op deze sms kunnen we je nummerbehoud nog niet in gang zetten.

You received this text to verify your mobile number. [Read more]

Bevestig je 06-nummer voor nummerbehoud bij Simpel

Voor we het nummerbehoud gaan aanvragen bij je huidige aanbieder, moeten we eerst controleren of het opgegeven 06-nummer correct is en ook echt van jou is. Dit doen we door een unieke 5-cijferige code aan je te sturen.

Bevestig de code uit de SMS via onze website

Ga naar simpel.porteren.nl/nl/ en vul je 06-nummer en de 5-cijferige code uit de sms in. En klik op de knop "Verstuur". Zo bevestig je dat we het juiste 06-nummer gaan overzetten naar Simpel.

Reageer binnen 24 uur

Reageer zo snel mogelijk op deze sms zodat we je op de eerst mogelijk datum kunnen overzetten naar Simpel. Na jouw reactie gaan we het nummerbehoud aanvragen bij je huidige aanbieder. De code is 24 uur geldig. Binnen 2 werkdagen bevestigen we de overstapdatum per e-mail.

Code verlopen?

De 5-cijferige code is 24 uur geldig. Heb je te laat of niet gereageerd? Geen probleem! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om het nummerbehoud in orde te maken. Je kan ook zelf telefonisch contact opnemen met onze afdeling Nummerbehoud via 088 100 5757. Kies voor de optie Nummerbehoud in het menu.