Simpel | Superdeals

Het beste Sim Only abonnement voor je kind

Voor je kind wil je natuurlijk het beste. Met een Sim Only abonnement van Simpel kies je voor je kind de beste prijs en een netwerk dat het vaakst als best getest is. Je hebt al een kinderabonnement voor € 3,50 per maand. Voor ouders die het abonnement van hun kind betalen heeft Simpel een aantal grote voordelen.

 • Controle over de kosten
 • Veiligheid voorop
 • Inzicht in het verbruik
 • Abonnementen beheren vanuit 1 account
 • Kinderslot op MB-aanvullers
 • Controle over de kosten

  Met ons Plafond heb je controle over je kosten. Handig voor ouders die de telefoonrekening van hun kind betalen en niet van onverwachte kosten houden. Met het Plafond stel je zelf een maximaal bedrag per maand in. Het Plafond kan ingesteld worden vanaf €10,- en bedraagt minimaal de abonnementskosten per maand.

  Veiligheid voorop

  Je kan 3 nummers instellen die je kind altijd kan bellen, bijvoorbeeld papa, mama en oma of opa. Ook als het Plafond bereikt is. Zo zorg je ervoor dat je kind je altijd kan bereiken. Let op: als het Plafond bereikt is, genereren deze nummers wel extra kosten bovenop je ingestelde Plafond.

  Inzicht in het verbruik

  Via de Mijn Simpel-app heb je altijd inzicht in wat je kind verbruikt. Ook kun je hier de facturen bekijken, instellingen aanpassen, MB-aanvullers bestellen, het Plafond instellen en nog veel meer. In de Mijn Simpel vind je ook regelmatig cadeautjes en kortingen.

  Meerdere abonnementen beheren vanuit 1 account

  Je kunt al je abonnementen, dus ook het abonnement van je kind, vanuit 1 Mijn Simpel-account beheren. Dat betekent dat je nog maar 1 keer hoeft in te loggen. Handig als je alle abonnementen van je gezin beheert. Elk Mijn Simpel-account blijft afzonderlijk bestaan en de gekoppelde abonnementen kunnen op ieder moment weer losgekoppeld worden.

  Kinderslot op MB-aanvullers

  Blijkt je kind toch meer internet nodig te hebben dan verwacht, maar wil je zijn internetbundel niet verhogen? Dan kun je een MB-aanvuller bestellen. Dat kan via de Mijn Simpel-app of via SMS. Wil je niet dat je kind zelf MB-aanvullers kan bestellen? Zorg dan dat je de optie 'bestellen per sms' uitzet in de Mijn Simpel-app en dat je zelf het abonnement beheert.