Voordelen van Simpel sim-only

Met Sim Only van Simpel kies je voor eenvoud en eerlijkheid. Supergoedkoop bellen, sms'en en internetten met gratis 4G-internetsnelheid. En maximale controle over je kosten. Ook belangrijk om te weten: met Simpel maak je gebruik van het als beste geteste mobiele netwerk van Nederland. Een aantal voordelen van Simpel sim-only op een rij.

Voordelen van Simpel

  • Supersnel internet met gratis 4G
  • Betrouwbaar T-Mobile netwerk
  • Controle over je kosten met het Plafond
  • Bundels geldig binnen NL en EU
  • Gesprekken ronden we af per seconde
  • Flexibiliteit: maandelijks gratis aanpassen
  • Simkaart geschikt voor alle toestellen
  • Levering simkaart binnen 2 werkdagen
  • Meerdere abonnementen beheren vanuit 1 account

Goedkoopste sim-only abonnementen van Nederland

Je kunt met een sim-only abonnement van Simpel al vanaf € 2,50 p/mnd bellen, sms'en en internetten met gratis 4G. Je regelt alles eenvoudig zelf op onze website. En als je hulp nodig hebt, dan staan we voor je klaar. We kunnen zo goedkoop zijn omdat we geen duur toestel meeleveren en ook geen winkels hebben. Wil jij ook supergoedkoop bellen, sms'en en internetten? Neem dan een kijkje bij onze simonly aanbiedingen.

Supersnel internet via het als beste geteste netwerk van T-Mobile

Simpel maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Met mobiel internet van Simpel kun je via het als beste geteste netwerk van Nederland surfen, filmpjes kijken of muziek luisteren. Met Simpel krijg je bovendien gratis 4G; supersnel en stabiel mobiel internet.

Onafhankelijk onderzoeksbureau P3 Group test jaarlijks welk van de mobiele netwerken van de grootste providers van Nederland het beste is. Voor het vierde jaar op rij kwam het netwerk van T-Mobile ook in april 2019 weer als grote winnaar uit de bus. Ook won T-Mobile's mobiele netwerk in 2019 opnieuw de Ookla Speedtest Award voor het snelste mobiele netwerk van Nederland. Dankzij de nieuwste technologie is het netwerk niet alleen veel sneller en stabieler maar is de dekking zowel binnen- als buitenshuis ook veel beter. 4G van Simpel heeft een downloadsnelheid tot 75 Mbps en een uploadsnelheid tot 10 Mbps.

In maart 2019 bleek uit onderzoek van onafhankelijk tester Opensignal dat T-Mobile met een gemiddelde downloadsnelheid van 50 Mbps en een gemiddelde uploadsnelheid van 15 Mbps verreweg de snelste van Nederland is. Aan het begin van 2019 bleek al uit cijfers van Ookla Speedtest dat het netwerk van T-Mobile gedurende heel 2018 het snelste van Nederland was. Ookla is wereldwijd leider in het testen en analyseren van het internet en datasnelheden.

Controle over je kosten met het Plafond

Met het Plafond (betaalde dienst) heb je maximale controle over je maandelijkse kosten. Op je persoonlijke Mijn Simpel-pagina kun je zelf een Plafondbedrag instellen vanaf € 10. Wanneer het Plafond bereikt is wordt al het uitgaande en inkomende verkeer dat voor extra kosten zorgt geblokkeerd. Handig bijvoorbeeld als je het abonnement van je kind betaalt.
Lees meer over het Plafond

Gesprekken ronden we af per seconde

We houden van eenvoud en eerlijkheid. Daarom zijn we altijd duidelijk over de kosten. Veel telecomaanbieders berekenen standaard een minimumduur van een minuut en ronden af naar boven, terwijl de meeste gesprekken veel korter zijn. Door deze afrondingen betaal je dus voor tijd die je niet gebeld hebt. Dat vinden we niet eerlijk, dus ronden we bij Simpel gewoon af per seconde.

Flexibiliteit

Een Simpel sim-only abonnement is flexibel. Je kunt je abonnement maandelijks gratis aanpassen via je je persoonlijke Mijn Simpel-pagina. Zo houd je gemakkelijk controle over je abonnement. De bundels mogen per maand gratis omhoog en omlaag aangepast worden volgens de op dat moment geldende bundels en prijzen voor het wijzigen van abonnementen zoals weergegeven bij tarieven. En omdat we natuurlijk heel blij zij met onze trouwe klanten mag je bij Simpel al vanaf 6 maanden voor de einddatum van je contract verlengen. Zo kun je ook als bestaande klant al snel weer profiteren van de meest recente aanbiedingen.

Simkaart geschikt voor alle toestellen

Je simkaart wordt binnen 2 werkdagen geleverd en werkt in alle toestellen. Je ontvangt de simkaart in een houder die een standaard-, micro- en nano-simkaart bevat. Je kunt het gewenste formaat simkaart eenvoudig uit de plastic houder drukken en in een telefoon plaatsen.

Mijn Simpel-app en website

Via de Mijn Simpel-app beheer je je abonnement gemakkelijk en snel. Je maakt hierbij gebruik van de Beste & Populairste Website van het Jaar 2019 in de categorie Telecom.

Geen kredietcheck, iedereen is welkom!

Iedereen is welkom. Voor het simonly-abonnement doen we geen kredietcheck.

De Beste Sim Only Deals

Alle genoemde prijzen gelden in combinatie met een 2-jarig sim only abonnement en zijn exclusief €20 administratiekosten.

250 MB

50 minuten

500 sms'jes

1 GB

100 minuten

500 sms'jes

2 GB

250 minuten

500 sms'jes

4 GB

onbeperkt bellen

500 sms'jes

6 GB

250 minuten

500 sms'jes

GRATIS 4G-INTERNETSNELHEID BIJ ELK ABONNEMENT

ONBEPERKT BELLEN

+ 1 , 50

Alle genoemde prijzen gelden in combinatie met een 2-jarig sim only abonnement en zijn exclusief €20 administratiekosten.