Wijzig je e-mailadres

Inloggegevens opvragen Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Geef dan je e-mailadres en mobiele nummer door op de vorige pagina. Je ontvangt per e-mail een link naar een pagina met je gebruikersnaam en de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen zodat je weer toegang hebt tot Mijn Simpel.

E-mailadres vergeten Weet je niet meer met welk e-mailadres je bij ons geregistreerd bent of heb je hier geen toegang meer toe? Geef dan via onderstaand formulier je nieuwe e-mailadres aan ons door. Wij passen dan je e-mailadres aan. Zodra je hiervan bevestiging ontvangt kun je je gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw instellen via de knop 'inloggegevens vergeten'.

Om te voorkomen dat iemand anders dan jij toegang krijgt tot je Mijn Simpel-omgeving, vragen wij je bij het wijziging van het e-mailadres buiten de Mijn Simpel-omgeving om je te identificeren.

Wij hebben daarom een kopie van je identiteitsbewijs nodig. Om de kopie te beveiligen, kun je het burgerservicenummer en de foto onherkenbaar maken. Zo sta je niet meer persoonlijke informatie af dan strikt nodig. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de KopieID app van de overheid gebruiken. Deze app is te downloaden in de App Store, Play Store of Windows Phone Store.

Klik hieronder om de veilige kopie toe te voegen, vul je nieuwe e-mailadres en overige gegevens in en verstuur! We sturen je per e-mail een bevestiging als de wijziging door ons is verwerkt.