Je telefoonabonnement verlengen bij Simpel

Wil je je telefoonabonnement verlengen bij Simpel? Dan krijg je opnieuw de beste prijs en het mobiele netwerk dat als vaakst het beste getest is. We zijn trots dat je opnieuw voor ons wilt kiezen. Daarom kun je als trouwe klant al vanaf zes maanden voor de einddatum van je contract verlengen. Zo profiteer je net als nieuwe klanten al snel weer van de nieuwste aanbiedingen. Wel zo eerlijk.

Speciale Deals in Mijn Simpel om te verlengen

Het is slim om je telefoonabonnement te verlengen. Want verlengen is vaak voordeliger. Zeker bij ons, want bij Simpel heb je altijd een streepje voor. Mag je verlengen? Ga dan als de brandweer naar Mijn Simpel en bekijk je persoonlijke Deals. 🤩

Mag ik mijn Sim Only abonnement al verlengen?

Je mag je Sim Only abonnement al vanaf zes maanden voor de einddatum van je contract verlengen. Dit laten we je dan ook weten als je inlogt in Mijn Simpel. Je vindt dan op de abonnementspagina een knop met ‘Nu verlengen’.

Kun je nog niet je telefoonabonnement verlengen en wil je weten wanneer dat kan? De einddatum van je abonnement vind je op de abonnementspagina in Mijn Simpel onder je huidige abonnement.

Hoe verleng ik mijn telefoonabonnement?

Je verlengt je abonnement zelf via Mijn Simpel. Na inloggen zie je meteen een knop met ‘Nu verlengen’. Klik op deze knop om je persoonlijke verleng-Deals te checken. Kies daarna de verleng-Deal die bij je past. Ga akkoord met de voorwaarden en druk op de knop 'Bevestig contractvernieuwing'. Snel gefixt! Je abonnement start al de eerstvolgende bundelperiode.