MB-aanvullers

MB-aanvullers

Met een MB-aanvuller koop je eenvoudig extra MB's als je vaste internetbundel bijna op is. Zo houd je controle over je kosten en kun je blijven internetten zonder verrassingen achteraf. Je kunt een MB-aanvuller bestellen via Mijn Simpel of per sms.

Wanneer je ongeveer 80% van je internetbundel hebt verbruikt krijg je van ons een notificatie-sms met uitleg voor het bestellen van de MB-aanvuller via SMS. Je kunt altijd een MB-aanvuller bestellen, ook als je internetbundel nog niet helemaal verbruikt is.

Een MB-aanvuller is geldig tot aan je volgende bundeltegoed. Je kunt op dit moment kiezen uit de volgende MB-aanvullers:

  • 250 MB voor €3,00
  • 500 MB voor €4,50
  • 1000 MB voor €7,00

MB-aanvuller bestellen per sms

Je kunt de MB-aanvuller ook bestellen via de SMS. Je smst dan de grootte van de gewenste MB-aanvuller naar 1255. SMS dus bijvoorbeeld 1000 MB naar 1255 om deze MB-aanvuller te bestellen. Zodra je de MB-aanvuller kunt gebruiken ontvang je een sms met de datum en tijdstip waarop deze geactiveerd is.

Tip: Sla 1255 op in je telefooncontacten onder "MB-aanvuller".

MB-aanvuller en het Plafond

Het ingestelde Plafond houdt geen rekening met eventueel bestelde of nog te bestellen MB-aanvullers.

Aanvullende Voorwaarden

Voor het gebruik van MB-aanvullers gelden Aanvullende Voorwaarden. Als je internetnetbundel op is en je geen MB-aanvuller bestelt betaal je de buitenbundeltarieven. Raadpleeg deze tarieven op onze Tarievenpagina.