Eurokrakers | Simpel

Geen kredietcheck voor het abonnement

Iedereen is welkom bij Simpel. Voor het simonly-abonnement doen we geen kredietcheck. Wel vragen we je de eerste factuur eenmalig vooruit te betalen. Bestel je een abonnement met een leapp Refurbished iPhone die je in termijnen wilt afbetalen, dan moet er een kredietcheck worden uitgevoerd.

Ben je op zoek bent naar een mobiel abonnement zonder kredietcheck? Dan ben je bij Simpel aan het juiste adres. Simpel biedt de goedkoopste sim-only abonnementen en is een van de weinige telecomproviders die geen kredietcheck doet. Dus ook als je door een foutje in het verleden een negatieve registratie hebt bij een kredietregistratiebureau kun je bij Simpel een sim-only abonnement nemen. Uitsluitend wanneer je kiest voor een sim only aanbieding waarbij het toestel gefinancierd kan worden met een krediet, dan moet Simpel volgens de Nederlandse wetgeving een kredietcheck uitvoeren.

Binnen 5 minuten geregeld

Bij ons is het niet nodig om een kopie van je legitimatie of bankafschrift op te sturen. De enige voorwaarde is dat je achttien jaar of ouder of bent en een Nederlandse bankrekening hebt die op jouw naam staat. We vertrouwen erop dat je je rekening gewoon betaalt. Je betaalt de abonnementskosten één maand vooruit.