Fijne apps voor op reis

Op deze pagina vind je een aantal tips van het Simpel-team. Deze apps vinden wij handig om te gebruiken als we op reis zijn.

Valuta omrekenen | XE Currency

Ga je op vakantie naar een land met een andere valuta dan de Euro? Dan is deze app heel handig. Je rekent heel eenvoudig bedragen snel om naar de Euro.

iOS
Android


 

Vlucht geannuleerd of bagage kwijt? | Reizigersrechten

Ooit gestrand op een Europese luchthaven? Je bagage kwijtgeraakt? Met deze app van de Europese Commissie kunt je direct zien wat je rechten zijn. Je kunt deze app gebruiken voor alle vormen van vervoer in de EU: vliegtuig, trein, bus of boot.

iOS
Android


 

Goede reisadviezen | TripAdvisor

Wat is een goed en betaalbaar hotel in de buurt? Is dit restaurant goed? Wat is er te doen in de buurt? TripAdvisor is een app met miljoenen reizigersbeoordelingen, foto's en kaarten. Deze mag niet ontbreken in je app collectie.

iOS
Android


 

Vertalen | Google Translate

Wil je liever gekookte groenten? Maar hoe zeg je dat in het Grieks? Met de Google Translate app vind je snel de juiste vertaling. Je hoeft het niet eens in te typen. Praat tegen de app en deze vertaalt het direct.

iOS
Android


 

Offline kaarten | Maps.me

Ben je buiten de EU (zone 1)? En wil je navigeren via je telefoon, maar gebruik je liever geen data. Met Maps.Me krijg je gedetailleerde kaarten van alle landen. Waar op de wereld je ook bent! Je hebt geen internetverbinding nodig als je offline kaarten gebruikt.

iOS
Android