Simpel| Stop met zoeken

Het beste netwerk + de beste prijs

Met een zakelijk sim-only abonnement van Simpel kies je voor het beste netwerk + de beste prijs. Supergoedkoop zakelijk internetten, bellen en sms'en. Met Simpel maak je gebruik van het netwerk van T-Mobile. Dit is het als beste geteste netwerk van Nederland.

4G: razendsnel internet en uitstekende bereikbaarheid

4G is de vierde generatie mobiele netwerken voor telefonie- en internet; de veel snellere opvolger van 3G. Dankzij de nieuwste technologie is het netwerk niet alleen veel sneller en stabieler, maar is de dekking zowel binnen- als buitenshuis - ook veel beter. 4G van Simpel heeft een downloadsnelheid tot wel 75 Mbps en een uploadsnelheid tot 10 Mbps.

Altijd voldoende internet met onze MB-aanvullers

Je begint elke bundelperiode met een aantal MB's waarmee je kunt internetten. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je internetbundel op is en je toch wil kunnen internetten. Geen probleem; met een MB-aanvuller koop je eenvoudig en voordelig extra MB's als je vaste internetbundel bijna op is. Zo houd je controle over je kosten en kun je blijven internetten zonder verrassingen achteraf. Je kunt een MB-aanvuller bestellen via de Mijn Simpel-app of per sms.

Weet je vantevoren dat je een tijdje meer or minder zal internetten? Je kunt je internetbundel altijd gratis omhoog of omlaag aanpassen. Dit geldt trouwens ook voor de andere bundels. Wel zo efficiƫnt.