Simpel| Stop met zoeken

De voordelen van zakelijk Sim Only

Met een zakelijk abonnement van Simpel kies je voor eenvoud en eerlijkheid. Supergoedkoop bellen, sms'en en internetten met gratis 4G-internetsnelheid. En maximale controle over je kosten. Ook belangrijk om te weten: met Simpel maak je gebruik van het als beste geteste mobiele netwerk van Nederland. Een aantal voordelen van zakelijk sim-only van Simpel op een rij.

Supergoedkope zakelijke sim-only abonnementen van Nederland

Je kunt met een zakelijk sim-only abonnement van Simpel al vanaf € 8,47 p/mnd bellen, sms'en en internetten met gratis 4G. Je regelt alles eenvoudig zelf op onze website. En als je hulp nodig hebt, dan staan we voor je klaar. We kunnen zo goedkoop zijn omdat we geen duur toestel meeleveren en ook geen winkels hebben. Wil jij ook supergoedkoop zakelijk bellen, sms'en en internetten? Neem dan een kijkje bij onze zakelijke aanbiedingen.

Supersnel internet via het als beste geteste netwerk van T-Mobile

Simpel maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Met mobiel internet van Simpel kun je via het als beste geteste netwerk van Nederland surfen, je e-mail checken en bestanden downloaden. Met Simpel krijg je bovendien gratis 4G; supersnel en stabiel mobiel internet.

Onafhankelijk onderzoeksbureau P3 Group test jaarlijks welk van de mobiele netwerken van de grootste providers van Nederland het beste is. Voor het vierde jaar op rij kwam het netwerk van T-Mobile ook in april 2019 weer als grote winnaar uit de bus. Ook won T-Mobile's mobiele netwerk in 2019 opnieuw de Ookla Speedtest Award voor het snelste mobiele netwerk van Nederland. Dankzij de nieuwste technologie is het netwerk niet alleen veel sneller en stabieler maar is de dekking zowel binnen- als buitenshuis ook veel beter. 4G van Simpel heeft een downloadsnelheid tot 75 Mbps en een uploadsnelheid tot 10 Mbps.

In maart 2019 bleek uit onderzoek van onafhankelijk tester Opensignal dat T-Mobile met een gemiddelde downloadsnelheid van 50 Mbps en een gemiddelde uploadsnelheid van 15 Mbps verreweg de snelste van Nederland is. Aan het begin van 2019 bleek al uit cijfers van Ookla Speedtest dat het netwerk van T-Mobile gedurende heel 2018 het snelste van Nederland was. Ookla is wereldwijd leider in het testen en analyseren van het internet en datasnelheden.

Controle over de kosten met het gratis Plafond

Met het gratis Plafond heb je maximale controle over je maandelijkse kosten. Op je persoonlijke Mijn Simpel-pagina kun je zelf een Plafondbedrag instellen vanaf €10. Wanneer het Plafond bereikt is wordt al het uitgaande en inkomende verkeer dat voor extra kosten zorgt geblokkeerd. Handig voor werkgevers die het abonnement van hun medewerkers betalen. En je kunt het abonnement en het Plafond elke maand gratis omhoog of omlaag aanpassen.
Lees meer over het Plafond

We ronden af per seconde of kb

We houden van eenvoud en eerlijkheid. Daarom zijn we altijd duidelijk over de kosten. Veel telecomaanbieders berekenen standaard een minimumduur van een minuut en ronden af naar boven, terwijl de meeste gesprekken veel korter zijn. Door deze afrondingen betaal je dus voor tijd die je niet gebeld hebt. Hetzelfde principe geldt voor internetverbruik. Dat vinden we niet eerlijk, dus ronden we gesprekken bij Simpel gewoon af per seconde en ronden we internetsessies af per kb.

Flexibiliteit

Tijd is geld. Daarom beweegt zakelijk Sim-Only van Simpel snel mee met je veranderende zakelijke wensen. Je kunt je abonnement maandelijks gratis omhoog of omlaag aanpassen via je persoonlijke Mijn Simpel-pagina. Zo houd je gemakkelijk controle over je abonnement. Heeft je medewerker tijdelijk meer internet nodig? Dan kun je een voordelige MB-aanvuller bestellen. En omdat we natuurlijk heel blij zij met onze trouwe klanten mag je bij Simpel al vanaf 6 maanden voor de einddatum van je contract verlengen. Zo kun je ook als huidige klant al snel weer profiteren van de meest recente aanbiedingen.

Mijn Simpel-app

Met de Mijn Simpel-app heb je altijd en overal toegang tot je abonnement. En je kunt al je zakelijke abonnementen beheren vanuit één Mijn Simpel-account. Handig voor werkgevers die het abonnement van meerdere medewerkers betalen.

Simkaart geschikt voor alle toestellen

Je simkaart wordt binnen 2 werkdagen geleverd en werkt in alle toestellen. Je ontvangt de simkaart in een houder die een standaard-, micro- en nano-simkaart bevat. Je kunt het gewenste formaat simkaart eenvoudig uit de plastic houder drukken en in een telefoon plaatsen.