Simpel krijgt een Warme Douche van Radar

Bij consumentenprogramma Radar Radio kan men een bedrijf nomineren voor een Warme of juist Koude Douche. Een Warme Douche wordt uitgereikt aan een bedrijf dat op een exceptionele manier heeft geholpen. Het gaat dus om service die beter is dan je redelijkerwijs zou mogen verwachten. Er is natuurlijk geen mooier compliment dan voorgedragen worden door een tevreden klant. We zijn dus erg trots dat we door onze klant Piet Verkaik zijn genomineerd en in de radio-uitzending van 4 november '17 een Warme Douche hebben gekregen.

Gevolgen van Orkaan Irma

Orkaan Irma was de vierde tropische cycloon van het Atlantisch orkaanseizoen 2017. De krachtigste orkaan die de bovenwindse eilanden in de Cariben ooit heeft bereikt. Het oog van de orkaan trok op 6 september jongstleden over het eiland Sint-Maarten en richtte hier een enorme ravage aan. Als gevolg van de orkaan was er geen stroom en waren de meeste, zo niet alle, communicatiemiddelen uitgevallen. Dagenlang bleven familie en vrienden in Nederland in het ongewisse over het lot van hun dierbaren op het eiland.

Simpel leeft mee

Simpel leeft ontzettend mee met iedereen die getroffen is door deze desastreuze natuurramp. In de periode na de orkaan viel het oplettende collega’s op dat er meer extra hoge buitenbundelkosten gemaakt waren dan gewoonlijk. Net als de heer Verkaik bleek een deel van onze klanten niet alleen te maken te hebben met de gevolgen van de orkaan maar ook nog eens met een extra hoge telefoonrekening als resultaat van de vele noodzakelijke buitenbundelgesprekken met hun dierbaren op Sint-Maarten. Toen we de buitengewoon hoge rekeningen van deze mensen zagen hoefden we niet lang na te denken. We besloten om de extra gemaakte kosten op ons te nemen en zo ons steentje bij te dragen.

Waarom een Warme Douche?

Ook Radar-inzender Piet Verkaik, abonnee bij Simpel, kon pas na een aantal dagen telefonisch contact maken met zijn vriendin, die op Sint-Maarten woont. Aangezien de kosten voor deze telefoongesprekken buiten de bundel vielen was er een flinke telefoonrekening ontstaan. De heer Verkaik werd prettig verrast door het bericht van Simpel dat de extra kosten á €101,90 kwijtgescholden werden. Het werd de aanleiding voor zijn nominatie van Simpel voor Radars Warme Douche. Er werd Warm Gedoucht met de passende plaat "One Love" van U2.

Help slachtoffers van Orkaan Irma

Het Nederlandse Rode Kruis heeft giro 5125 geopend voor de hulpverlening na de verwoestende orkaan Irma. Duizenden mensen hebben hulp nodig. De Rode Kruis vrijwilligers verlenen medische hulp, delen voedsel uit en helpen met onderdak. Help mee en doneer!