Simpel Prepaid is gestopt

Sinds 1 augustus 2019 zijn we gestopt met Simpel Prepaid. Onze Prepaid simkaarten zijn sindsdien niet meer te koop. We zijn gestopt met Prepaid, omdat onze Sim Only abonnementen extra goedkoop zijn. Zo heb je voor € 3,50 al een goedkope Sim Only. Daarmee heb je de beste prijs en gebruik je het mobiele netwerk dat als vaakst het beste getest is. De vraag naar Simpel Prepaid is daarmee zo goed als verdwenen. Ook tegoed opwaarderen kan niet meer.

Gevolgen voor klanten met een Simpel Prepaidsimkaart

Vanaf februari 2019 hebben we onze Prepaid klanten meermaals via sms geïnformeerd over het stoppen van Simpel Prepaid en de gevolgen hiervan. Vanaf 1 augustus 2019 kun je de simkaart niet meer gebruiken; ook niet om gebeld te worden.

Prepaid tegoed

Je Prepaid tegoed kon je gebruiken tot 1 augustus 2019. Eventueel resterend Prepaid tegoed en het telefoonnummer zijn automatisch komen te vervallen en de simkaart en de Simpel Prepaid dienst zijn niet meer te gebruiken.

Nummerbehoud

Nummerbehoud was mogelijk tot 30 september 2019. Tot die datum kon je je Simpel Prepaid nummer meenemen naar een Simpel abonnement of een andere aanbieder.

De beste prijs + het vaakst als best geteste netwerk

Stap nu over en profiteer van De Beste Deals. Met Sim Only van Simpel kies je voor de beste prijs + het netwerk dat het vaakst als beste getest is. Dat van T-Mobile. Zo kun je supergoedkoop bellen, sms'en en internetten met gratis 4G-internetsnelheid.