Sim Only zonder gedoe, voor iedereen

Sinds 2007 biedt Simpel voordelige Sim Only aanbiedingen zonder onnodige extra's. Met een Sim Only abonnement van Simpel kies je voor supergoedkoop bellen, sms'en en internetten met gratis 4G-internetsnelheid. En je krijgt van ons de middelen om maximale controle over de kosten te houden. Zo kun je een Plafondbedrag instellen en je bundels per maand omhoog en omlaag aanpassen. Ook niet onbelangrijk om te weten; we maken gebruik van het vaakst als best geteste mobiele netwerk van Nederland. Simpel doet geen kredietcheck, iedereen is welkom bij ons.

Openheid & eerlijkheid

We houden van open- en eerlijkheid. Kwaliteit zonder gedoe, dat is Simpel. Dat zie je onder meer terug in onze heldere aanbiedingen en no-nonsense service. We zijn altijd duidelijk over de kosten en we ronden gewoon af per seconde of kb. Zo betaal je nooit meer dan nodig. Inmiddels bestaan we al langer dan 10 jaar en kiezen veel tevreden klanten voor de voordelen van Simpel. Het gaat hen niet alleen om de lage prijzen; onze klanten geven ons gemiddeld een 4,7 uit 5. Lees zelf wat onze klanten van ons vinden. Deze klantbeoordelingen verzamelt Trustpilot voor Simpel. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn.

Eenvoud in de vingers

Simpel heeft eenvoud in de vingers. Dat vertaalt zich door in onze communicatie. De vingers van Simpel beleven ieder hun eigen verhaal. De gezichtjes en kleding van de vingers worden altijd met zorg en liefde door vakmensen gemaakt. Deze aandachtige manier van werken met oog voor detail past perfect bij de werkwijze van Simpel. Momenteel zijn onze campagnes gebaseerd op het thema 'film'.

A Simpel Story

Laatste nieuws

De Consumentenbond heeft Simpel opnieuw uitgeroepen tot beste mobiele provider

20-04-2020

Simpel is door de Consumentenbond met een 8,5 opnieuw uitgeroepen tot Beste uit de Test van alle mobiele providers in Nederland. We zijn bijzonder trots dat Simpel als budget-provider de kwaliteitslijst aanvoert.

Met behulp van een panel analyseert de Consumentenbond ieder kwartaal wie de beste mobiele provider van Nederland is. De panelleden rapporteren over hun ervaringen en vertellen hoe tevreden ze zijn.

Ook vorig jaar kwam Simpel twee keer als beste uit de test. Lees meer

Meer nieuws

Responsible disclosure

Simpel vindt het belangrijk dat onze systemen, websites en app veilig zijn en streeft een hoge beveiliging daarvan na. Toch kan het gebeuren dat er een zwakke plek in één van deze systemen voorkomt.
Indien je een zwakke plek in één van onze systemen, websites of app vindt, horen wij dit graag van je. Jouw melding stelt ons in staat om direct de noodzakelijke maatregelen te nemen om de gevonden kwetsbaarheid te verhelpen.

Lees meer

Werken bij Simpel

Simpel staat voor transparantie en eerlijkheid. Overzichtelijke aanbiedingen en heldere, open communicatie. Niet alleen in onze producten en diensten maar ook op de werkvloer. Deze waarden zie je terug over de hele linie.

Liefde voor eenvoud

We handelen altijd vanuit het principe 'Liefde voor eenvoud'. We maken ingewikkelde zaken overzichtelijk in het voordeel van onze klanten. Door overal in de bedrijfsvoering eenvoud toe te passen behouden we de menselijke maat en creëren we kansen. We bieden onze klanten de voordelen van die eenvoud en zorgen voor een constante kwaliteit. We leveren wat we beloven.

Meer over werken bij Simpel
 

Vestigingsadres

Simpel.nl B.V.
Waldorpstraat 60,
2521 CC Den Haag

Let op! Dit is geen bezoekadres.
Bekijk hier de contactgegevens van onze Klantenservice.

Bedrijfsgegevens

KvK-nummer: 60316306
BTW-nummer: NL853855249B01
E-mail: [email protected]

Gegevens toezichthouders

Autoriteit Consument en Markt (ACM): 940084 en 940085