ContactCare

2 maanden gratis je eigen receptionist op afstand

Omdat we weten hoe belangrijk het is om als bedrijf optimaal bereikbaar te zijn, krijg je bij een zakelijk abonnement van Simpel 2 maanden gratis je eigen ContactCare-receptionist op afstand (eerste 40 gesprekken per maand gratis). Zo worden jouw klanten altijd vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Met jouw bedrijfsnaam en de naam van de receptionist. Ook als je zelf niet bereikbaar bent.

Met de antwoorddienst Telefoonservice van ContactCare haal je je eigen receptionist op afstand in huis. De receptionist neemt binnenkomende gesprekken voor je aan, beantwoordt veelgestelde vragen, geeft je boodschappen door of schakelt gesprekken door wanneer het echt belangrijk is. Verruim gemakkelijk je bereikbaarheid en mis geen (potentiƫle) klant meer!

Gesprekken op maat

Je kunt aangeven wat je verwacht van je receptionist. Zo kun je bijvoorbeeld bepalen of de receptionist in de u-vorm of de jij-vorm en in het Nederlands of in het Engels opneemt. Er is ruimte om regels of uitzonderingen toe te voegen.

Ook kun je zelf kiezen welke gesprekken je wil doorschakelen in welke situatie. Schakel bijvoorbeeld technische vragen door naar je technische lijn en stuur prospects door naar de salesafdeling.

Feedback

Na ieder gesprek ontvang je een samenvatting van de afgehandelde gesprekken. Alle gesprekken kunnen worden teruggeluisterd en instructies live worden aangepast.

Hoe werkt het?

Kies een zakelijk abonnement dat bij je past. Dan zorgen wij ervoor dat je binnen enkele minuten na betaling een e-mail ontvangt met je persoonlijke actiecode. Deze kun je inwisselen op de website van ContactCare. Wanneer je je voorkeuren hebt aangegeven, gaat je receptionist op afstand voor je aan de slag.