Prepaid
mijn Simpel login
gebruikersnaam (vergeten?) wachtwoord (vergeten?)

Over Simpeltop

Simpel is een aanbieder van voordelige sim-only-abonnementen. Wij staan voor goedkope telefonie, duidelijke communicatie en maximale controle over je uitgaven. Je hoeft bij ons geen toestel aan te schaffen. Daarom profiteer je van zeer lage tarieven. Met ons Plafond heb je volledige controle over je kosten en we doen geen kredietcheck. Iedereen is welkom.

Simpel is sinds 2007 actief op de Nederlandse telecommarkt. Het merk werd snel bekend door de transparante tarieven en het feit dat er geen kredietcheck wordt uitgevoerd. Als eerste aanbieder in Nederland gaven wij onze klanten volledige controle over de kosten met het Plafond. Het Plafond wordt veel gebruikt door ouders met kinderen en voormalige prepaid bellers die goedkoper willen bellen. 

In 2010 werd Simpel onderdeel van T-Mobile. In relatief korte tijd hebben we naam verworven met onze goedkope sim-only abonnementen. Mede door de opvallende reclames, het Plafond en het feit dat er geen kredietcheck wordt uitgevoerd, heeft Simpel een sterke positie veroverd in Nederland. Sinds 2013 biedt Simpel snel internet aan al haar klanten. Vanaf 1 augustus 2014 is Simpel doorgegaan als zelfstandige telecomaanbieder. Het succesvolle merk, met honderdduizenden klanten, is geen onderdeel meer van T-Mobile.

Simpel is een kleine, slagvaardige organisatie met ruim 45 medewerkers. Simpel maakt gebruik van het moderne T-Mobile-netwerk.

Klantenservice
Antwoorden op veel gestelde vragen vind je op de Klantenservice pagina. Mocht je het antwoord op je vraag niet vinden, dan kun je ons bereiken via 1200 of 088-1005757 (normale gesprekskosten) of een bericht sturen via het contactformulier. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Klant worden van Simpel
Op deze site kun je zelf een sim-only abonnement afsluiten. Je hoeft niets naar ons op te sturen. Mocht je nog een vraag hebben over het bestellen op onze website. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag verder van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur via 0800 1418 (gratis).

Algemene informatie
Simpel.nl B.V. is statutair gevestigd te Amsterdam, Kvk nummer 60316306. Het vestigingsadres van Simpel is: Cronenburg 150, 1081 GN, Amsterdam. Dit adres kun je niet bezoeken voor klantenservice.